Parkvilla
Advertorial Evenementen

Jongeren opgelet: bedenk jouw ideale vrijdagavond

Een bruisende vrijdagavond voor jongeren tussen de 14 en 18 jaar. Een avond waarover zij zeggen: ‘daar wil ik bij zijn’. Dit is het uitgangspunt voor drie partners: Parkvilla, Jeugdtheaterhuis en Nieuwe Muziekschool Alphen. Een avond die door jongeren geheel zelf wordt bedacht en waar ze zelf kunnen aangeven wat ze graag willen. 

Dit zijn avonden met bijvoorbeeld films, shows in het theater of creatieve skills. Op vrijdag 24 maart om 19.30 uur vindt de aftrap bij Parkvilla plaats met een brainstorm 3.0.

"Natuurlijk kunnen we projecten starten en jongeren dit aanbieden, maar dat is nu net wat we niet willen. We willen jongeren het zelf laten bedenken. Wij geven de tools, maar zij vullen het in. Zo wordt de vrijdagavond een avond vol cultuur en activiteiten die aansluiten bij hun interesses. Een plek waar jongeren hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen", aldus Arjenne Bouwknegt van Parkvilla.

Inspiratieboost

"Natuurlijk starten we niet met een saai brainstormrondje op 24 maart. We toveren een hele verdieping van Parkvilla om in een visueel spektakel met muziek om de juiste inspiratieboost te creëren en nodigen iedereen uit om actief bezig te zijn. Met verschillende inspiratierondes op een speelse manier komen we -of ik kan beter zeggen zij- vast tot mooie ideeën. Om te beginnen moet er een naam worden bedacht en een logo. Wij zijn dus op zoek naar enthousiaste jongeren die actief willen meedenken. Je hoeft je niet van te voren aan te melden, zo aanschuiven mag ook."

Voor meer informatie en (eventueel) opgeven, neem contact op via info@parkvilla.nl.


Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.