pol_wijkagentalphennoord

Jongetje valt door gladheid, wijkagenten repareren fiets

Het zal niemand zijn ontgaan: het was flink glad de afgelopen paar dagen. Dat resulteerde in de nodige ongevallen, waarvoor de hulpdiensten regelmatig in actie kwamen. Ook de wijkagenten schoten te hulp.

Zij hielpen een jongetje die op weg was naar Kassem Gym om te sporten. Hij kwam vanuit Ter Aar op de fiets, maar zodra hij Alphen aan den Rijn inreed ging het mis. Door de gladheid ging hij onderuit. De wijkagenten hebben hem vervolgens naar Kassem Gym gebracht. Daar hebben ze ook zijn fiets gemaakt.

Het jongetje gaf hier aan dat hij desnoods na het sporten naar huis zou lopen. “De bikkel! Maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren”, aldus de wijkagenten van Alphen Noord. Kassem Gym heeft ervoor gezorgd dat het jongetje niet helemaal terug naar Ter Aar hoefde te lopen. Na koffie en thee gedronken te hebben (als dank aangeboden door Kassem), gingen de wijkagenten weer verder.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.