pol_wijkagentalphennoord

Jongetje valt door gladheid, wijkagenten repareren fiets

Het zal niemand zijn ontgaan: het was flink glad de afgelopen paar dagen. Dat resulteerde in de nodige ongevallen, waarvoor de hulpdiensten regelmatig in actie kwamen. Ook de wijkagenten schoten te hulp.

Zij hielpen een jongetje die op weg was naar Kassem Gym om te sporten. Hij kwam vanuit Ter Aar op de fiets, maar zodra hij Alphen aan den Rijn inreed ging het mis. Door de gladheid ging hij onderuit. De wijkagenten hebben hem vervolgens naar Kassem Gym gebracht. Daar hebben ze ook zijn fiets gemaakt.

Het jongetje gaf hier aan dat hij desnoods na het sporten naar huis zou lopen. “De bikkel! Maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren”, aldus de wijkagenten van Alphen Noord. Kassem Gym heeft ervoor gezorgd dat het jongetje niet helemaal terug naar Ter Aar hoefde te lopen. Na koffie en thee gedronken te hebben (als dank aangeboden door Kassem), gingen de wijkagenten weer verder.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Overige gisteren 17:10

Maak je fiets winterklaar met VoorFietsen

De herfst heeft zijn intrede gedaan en dat betekent dat de straten langzaam maar zeker bedekt raken met de gevallen bladeren. Een prachtig gezicht, maar ook een signaal dat de wegen en fietspaden glad kunnen worden. Als je je afvraagt of jouw fiets klaar is voor de komende wintermaanden, dan is het hoog tijd om actie te ondernemen. Maak een afspraak bij VoorFietsen om jouw fiets winterproof te maken en geniet zorgeloos van je fietstochten.

Politie en handhaving gisteren 16:19

Vermiste Louiza Loukili (16) terecht

De zestienjarige Louiza werd sinds 15 september vermist en is inmiddels na bijna drie weken in goede gezondheid gevonden.

Advertorial Winkels gisteren 15:24

Al 3 jaar lekker borrelen bij Taste aan den Rijn

Delicatessenwinkel Taste aan den Rijn is jarig! Haar deuren zijn al geopend sinds oktober 2020, wat betekent dat de winkel inmiddels 3 jaar lang de Alphenaren voorziet van lekkernijen. Om dit te vieren heeft Taste aan den Rijn een actie.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 14:32

Zwemwaterseizoen eindigt na een succesvolle zomer

Op 1 oktober is het zwemwaterseizoen van 2023 officieel beëindigd. Alle maatregelen zijn ingetrokken bij zwemlocaties. Na het succes van afgelopen zomer bij zwemlocatie Zegersloot, komt het waterseizoen tot zijn einde.

Advertorial Cinema gisteren 13:38

The Blue Caftan op de Coming Out Day bij Parkvilla

De acteerprestaties van Saleh Bakri en Lubna Azabal (Incendies, Adam) zorgen samen met de prachtige cinematografie voor een aangrijpende, warme en universele film genaamd The Blue Caftan. Parkvilla vertoont deze film in het kader van de Coming Out Day op woensdag 11 oktober 2023.

Overige gisteren 12:45

Juffrouw Gerda na 49 jaar met pensioen

Als je bij De Thermen2 komt zul je haar wel kennen. Gerda is jarenlang hét gezicht geweest van het zwembad. Nu, na bijna een halve eeuw gaat ze met pensioen.