Advertorial Evenementen

Jostiband gaat theater Castellum op stelten zetten

De Jostiband gaat theater Castellum in Alphen aan den Rijn op stelten zetten. Samen met de Ter Aarse zanger Marco den Hollander en het Zwammerdamse feesttrio Helemaal Top verzorgt Neerlands bekendste orkest op 15 februari een concert in het Alphense theater.

Kaarten voor deze avond, die 20.00 uur begint, kunnen gekocht worden via www.theatercastellum.nl of bij de kassa van het theater. Ze kosten 29,50 euro per stuk. De opbrengst van het concert, georganiseerd door de Alphense afdeling van serviceclub Kiwanis, komt geheel ten goede aan het Kiwanis Kinderfonds Alphen en Johnny de Mols Movement on the Ground, dat kinderen in vluchtelingenkampen helpt.

Toen de leden van de Jostiband de naam 'Johnny de Mol' hoorden, zegden zij meteen hun medewerking toe. Lyan Verburg, dirigent van de Jostiband: "Johnny de Mol is namelijk razend populair onder hen. Daarnaast wilden wij ook graag wat terug doen voor Kiwanis. Deze club hielp ons in het verleden ook regelmatig. Daar zijn we dankbaar voor."


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 22:32

Alphenaar Ricardo van den Belt wint tv-programma

Vrijdagavond 20 september om 20:30 uur werd de finale uitgezonden van het televisieprogramma Helden door de modder VIPS. Alphenaar Ricardo van den Belt heeft samen met zijn team de beker gewonnen.

Blog Opinie gisteren 20:02

MINERVA Fiets

Alphen aan den Rijn krijgt een beleidsplan voor fietsen, het Programma Fiets. Het programma vervangt de al jaren in zwang zijnde Fietsknelpunten Top 10 van de Fietsersbond.

Evenementen gisteren 15:11

Open dag Dierenambulance Alphen

Op zondag 29 september houdt Dierenambulance Alphen aan den Rijn een open dag. Van 13:00 tot 16:00 is iedereen van harte welkom.  

Overige gisteren 14:19

Repair Café bij Kringloop Alphen

Blijft uw breimachine steeds haken? Donderdag 26 september organiseert Kringloop Alphen aan den Rijn het Repair Café.