Woonforte
Advertorial Wonen en bouwen

Jouw zaken regelen met nieuwe contactpersonen

Voortaan krijg je bij jouw huurderszaken bij Woonforte met andere mensen te maken dan je gewend was. Elke wijk heeft nu een vaste consulent Sociaal Beheer met een buurtbeheerder én een huismeester. Samen zetten zij prettig wonen voor iedereen op de eerste plaats.

De consulenten Sociaal Beheer gaan over huurderszaken, woonfraude, overlast en de begeleiding bij projecten. Ze overleggen regelmatig met bewonersgroepen en met VvE’s.

Een buurtbeheerder én huismeester in jouw wijk

De buurtbeheerders zijn de ogen en oren in de wijk en houden zich bezig met bewonersactiviteiten, leefbaarheid en veiligheid. Samen met bewoners werken ze aan een prettige woonplek. De huismeesters zijn belast met technische zaken in de algemene ruimten van wooncomplexen. Denk aan verlichting en reparaties in algemene ruimten en afstemming over liftonderhoud en schoonmaakwerkzaamheden.

Daarnaast staan de consulenten Verhuur & Verkoop klaar voor de nieuwe huurcontracten, huuropzeggingen en informeren zij huurders over het kopen van een huurwoning.


Meer nieuws

Overige vandaag 21:40

Alphenaar Willem Bouman (82) bemachtigt zesde wereldrecord

Het kostte hoofdrekenwonder Willem Bouman (82) nog geen negen minuten om de derdemachtswortel van een getal van 36 cijfers te berekenen. Daarmee is het zesde wereldrecord hoofdrekenen van de Alphenaar een feit.

Evenementen vandaag 16:50

Opbouw Zomerspektakel aan het Meer is begonnen

Met nog dertien dagen te gaan is de opbouw van het Zomerspektakel aan het Meer op het evenemententerrein langs de Zegerplas begonnen. Het meerdaagse festival trapt vrijdag 3 juni af met bekende artiesten als Anouk, Snelle en Kensington.