Mate & Date
Advertorial Overige

Juist nu besef je dat alleen wel erg alleen is

Wat beweegt twee vrouwen uit Alphen aan den Rijn om juist nu met een relatiebemiddelingsbureau te starten? Het is in ieder geval duidelijk dat wat ze doen, zij met passie doen; mensen met elkaar in contact brengen, in welke vorm dan ook.

Dit is het moment

Als echte ‘mates’ hebben Corrien Gordijn en Linda Heppener-Zevenhoven al jaren de diep gekoesterde wens om een relatiebemiddelingsbureau te starten. De website was in de maak, ideeën werden uitgewerkt, contacten werden gelegd en bureau Mate & Date kreeg achter de schermen steeds meer vorm. “In de tussentijd richtte ik mijn peilen ook op een andere droom; het opzetten van een coachpraktijk. Linda kreeg een nieuwe baan, waardoor onze plannen voor de start van Mate & Date lagen te wachten op het juiste moment”, aldus Corrien.

Andere mate, Linda vervolgt. “En wat doe je dan, in een tijd als deze waarin iedereen beseft dat alleen nu wel echt alleen is? Precies, gas erop, KVK-nummer aanvragen en starten maar! Dit is het moment!”

Wij vinden liefde in elke vorm

Mate & Date is een adviesbureau op het gebied van relatie- en vriendschapsbemiddeling, waarbij zij zich richten op persoonlijk contact. Ze blijven daarmee weg van de online datingmarkt die erg gedomineerd wordt door vluchtig, onpersoonlijk contact gebaseerd op het uitwisselen van, vaak bewerkte, profielfoto’s.

Eerder dan verwacht, “maar op het juiste moment”, zeggen de dames in koor, opent Mate & Date haar deuren. “Figuurlijk dan”, antwoordt Linda, “want een eerste interview over wat iemand in de liefde of een vriendschap zoekt, verloopt door de huidige omstandigheden even anders."

Voel jij je soms alleen en ben je op zoek naar een maatje om leuke dingen mee te doen? Of zoek je juist een intieme relatie en ben je het zat om iedere avond alleen je bed in te stappen? De dames van Mate & Date ontmoeten en helpen jou graag in jouw zoektocht. Neem een kijkje op de website www.mateanddate.nl voor alle informatie. Wellicht is jouw eerste afspraak wanneer je uit quarantaine komt wel met de liefde van je leven, of juist dat maatje die je al zo lang hebt gemist.


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 11:37

Sloop gestart nieuwbouwlocatie SteekterOever Alphen aan den Rijn

Afgelopen week is de sloop gestart van de huidige opstallen op de SteekterOever-locatie aan de Steekterweg in Alphen aan de Rijn. Op deze plek zullen het komende jaar 25 luxe Oeverwoningen, Hofwoningen en Kadewoningen verrijzen. 

Advertorial Film vandaag 09:21

Film in Castellum: kom in de kerstsfeer met Love Actually!

De feestmaand staat voor de deur en hoewel Sinterklaas nog in het land is, kan Castellum niet wachten om helemaal in de kerstsfeer te komen. En hoe kan dat nu beter dan met een echte filmklassieker? Ter ere van het 20-jarig jubileum vertoont de bioscoop Love Actually opnieuw op het witte doek!

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 17:07

Ga mee op zorgexpeditie: "Jouw avontuur in de zorg"

In de regio Zuid-Holland Noord groeit de vraag om naar nieuwe opleidingsmogelijkheden te kijken en hoe we de zorg voor onze ouderen kunnen blijven bieden. Een van de projecten binnen Avant is gericht op het opleiden van (nieuwe) zorgprofessionals door middel van landelijk erkende mbo-certificaten. Begin 2024 zijn nieuwe collega’s welkom in de zorg waarbij vooral rekening wordt gehouden met het welzijn van onze ouderen in de regio. Door een beroepsgericht onderdeel van een mbo-opleiding te volgen, kunnen werkenden en werkzoekenden met een mbo-certificaat direct aan de slag in een van de zorgorganisaties.