Algemeen

Julian van De Fontein wint Peace Poster wedstrijd

De Lionsclubs Alphen en Rhijnhart uit Alphen aan den Rijn organiseerden ook dit jaar de tekenwedstrijd Peace Poster voor scholieren uit groep 8, met als thema 'Aardig zijn helpt'. Julian Verkade van PCB De Fontein werd tot winnaar uitgeroepen.

Ruim achthonderd kinderen uit groep 8 van 25 basisscholen in Alphen aan den Rijn deden mee aan deze tekenwedstrijd. Een vakjury heeft alle tekeningen van de leerlingen beoordeeld. De prijsuitreiking vond plaats in woonboulevard DaVinci. Lions Voorzitster Clary Pijnappel maakte bekend wie van iedere groep de beste was. Wethouder Gert-Jan Schotanus maakte vervolgens de top drie van alle deelnemers bekend.

De derde prijs was voor Sam Kerpershoek, de tweede prijs voor Rabia Colak en uiteindelijk werd Julian Verkade tot winnaar uitgeroepen. De jury vond zijn tekening met bijbehorende motivatie de mooiste. Hij won theaterbonnen en een graffiti workshop van kunstenaar Joost Zwanenburg. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild
Sport gisteren 17:04

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild

Dit weekend vindt het NK Wakeboarden plaats bij Wet ’n Wild Wakepark. De beste Nederlandse wakeboarders zullen zich op zaterdag 24 en zondag 25 augustus verzamelen bij Wet ‘n Wild om te strijden om de titel ‘beste wakeboarder van Nederland’.