La Bodega '87
Advertorial Winkels

Jullie favoriet Kingpin is weer op voorraad bij La Bodega ’87!

We hebben hem even moeten missen, deze heerlijke Kingpin Tino van Felix Solís. Jullie kennen hem misschien ook wel als The Guv’nor, maar sinds een tijdje is deze wijn in een nieuw jasje gestopt. De blend van Tempranillo, Shyrah en Cabernet Sauvignon is een heerlijke zachte, sappige wijn met veel fruit en tonen van vanille.

Aroma’s komen je tegemoet

De wijn heeft een robijnrode kleur en de aroma’s van bessen, kersen en rijpe pruimen komen je tegemoet. De Kingpin valt bij veel mensen in de smaak, omdat deze licht en sappig is. In de smaak kom je tonen van vanille en chocolade tegen. Hij heeft een zachte afdronk met een heel licht zoetje.

Waar is deze wijn lekker bij?

De Kingpin is een echte aanrader bij de borrel. “Denk aan een goed gevulde borrelplank, met verschillende kaasjes, vleeswaren, druiven of ander heerlijke tapas”, legt Dennis uit. “De wijn wordt gemaakt door één van de grootste familiewijnhuizen van Spanje. De Kingpin is afkomstig van de wijngaarden uit Castilla – La Mancha. Wist je dat dit het grootste wijngebied ter wereld is?”

De wijn combineert ook erg goed met lamsvlees en lichte vleesgerechten.

Uitproberen?

Heb je deze wijn nog nooit geproefd en ben je benieuwd? Kom dan snel naar de winkel aan de Raadhuisstraat en neem een flesje mee! En ben je echt fan geworden? De Kingpin koop je altijd voordelig in de actie, namelijk 5+1 gratis. Je mag hierbij ook de combinatie maken met de Kingpin Blanco.

La Bodega ’87 is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. De wijnbar is geopend op vrijdag en zaterdag van 16:00 – 22:00 uur. Je vindt de wijnwinkel en wijnbar op de Raadhuisstraat 410.

Meer weten over wijn en op de hoogte blijven van alles rondom La Bodega ’87? Volg hen op Facebook en Instagram. Online wijn kopen? Bekijk het assortiment op labodega87.nl.


Meer nieuws

Maatschappelijk vandaag 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 11:49

Rijschool Toppie zoekt gedreven rij-instructeurs voor hun team

Rijschool Toppie, een rijschool in Alphen aan den Rijn, is op zoek naar enthousiaste rij-instructeurs om hun team te versterken. Het behalen van een rijbewijs is een belangrijke mijlpaal in het leven van velen, en Rijschool Toppie streeft ernaar om dit moment voor hun leerlingen onvergetelijk te maken door hoogwaardige begeleiding te bieden.

Feestdagen vandaag 10:01

Bekijk hier alle activiteiten voor Koningsdag 2024!

Dit weekend viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat jij kunt doen zaterdag? Lees snel verder!

Advertorial Evenementen vandaag 09:07

Word vriend van het Bevrijdingsfestival

Het is bijna zover. Op 5 mei vieren we onze vrijheid met het gratis Bevrijdingsfestival in het centrum van Alphen. Vind jij het belangrijk om elk jaar stil te blijven staan bij onze vrijheid? En houd je ook van een feestje? Word dan Vriend van het Bevrijdingsfestival en doneer eenmalig een bedrag naar keuze.