Economie

Jumbo Herenhof opent foodcafé mini La Place!

Sinds woensdagochtend 10.00 uur kun je bij Jumbo Ten Brink Food in de Herenhof terecht bij de nieuwe mini La Place. Hier kun je terecht voor een heerlijk kopje koffie, lekkere broodjes, salades en smoothies.

“Het zat gisteren al goed vol in de nieuwe mini La Place.”, vertelt eigenaar Edwin ten Brink trots. Het foodcafé is te vinden bij de kassa’s en voorziet de klanten van genoeg lekkers. “Alles is hier vers. We serveren mini pizza’s van vers deeg, hebben focaccia’s en ciabattabroden, lekkere salades en gezonde smoothies”. Klanten kunnen hier uiteraard ook voor een kop koffie terecht.

“Zo’n 10 jaar geleden begonnen we met wat kleine extra’s, zoals een ontbijtje in de winkel op zondag, de mogelijkheid om een kop koffie te drinken maar zo nu en dan ook een borrel. Dit laatste moesten we op een gegeven moment stoppen omdat het niet meer mocht in verband met vergunningen. Sinds drie jaar hebben we ook een kok in de winkel, hij maakt de lekkerste verse maaltijden.”, vertelt ten Brink. De kok is verplaatst naar de voorkant van de winkel, bij de vleesafdeling. Zo heeft hij meer ruimte, maar ook de klanten. “Want het kon behoorlijk druk zijn bij hem en de koffiehoek.”, lacht ten Brink.

Als franchisenemer van Jumbo kun je kiezen uit bepaalde concepten voor in je winkel, legt ten Brink uit. “Een mini La Place past het best bij onze visie en welke kant wij op willen met onze winkel. Van gewone supermarkten zijn er immers al genoeg, wij willen onze klanten iedere dag verrassen. We ontwikkelen graag mee met de trends en er zijn niet heel veel winkels die dit concept hebben. Wij hebben de ruimte er voor dus zijn de uitdaging aan gegaan”.

Jumbo ten Brink Food, Herenhof 183, 2402 DK Alphen aan den Rijn


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.