Ten Brink Food Herenhof

Jumbo Ten Brink Food Herenhof bestaat vijf jaar

Dag Ten Brink Food. Hallo Jumbo Ten Brink Food! Op woensdag 24 juni was het precies vijf jaar geleden dat Ten Brink Food in de Herenhof overging van C1000 naar Jumbo. Samen met eigenaar Edwin ten Brink blikken we terug op de afgelopen vijf jaar, en kijken we vooruit naar de toekomst.

Ten Brink Food bestaat al zo’n 70 jaar, maar vijf jaar geleden ging de supermarkt over naar een andere winkelformule. In juni 2015 sloten ze tweeënhalve week de deuren om te verbouwen, daarna opende de supermarkt op feestelijke wijze de vernieuwde winkel met een nieuwe tegelvloer, nieuwe koelingen, nieuwe stellingen en een nieuwe inrichting. De formule van C1000 maakte plaats voor Jumbo, iets waar Edwin ten Brink tot op de dag van vandaag blij mee is.

De klant staat centraal

“Met de nieuwe formule kwam er meer aandacht voor de klant en meer ruimte voor ondernemerschap”, vertelt hij. En dit zorgde voor veel positieve reacties van klanten. “Dat komt door het verschil in formule. Bij C1000 ging het om een high-low formule, waarbij de prijzen hoog lagen en er veel met aanbiedingen werd gewerkt. Dit was heel anders bij Jumbo, daar werken ze met de laagste prijs garantie en dat is veel consumentvriendelijker.”

En nog steeds bevalt de overstap Ten Brink goed. “De focus is heel anders. Met deze formule staat de klant centraal en dat bevalt ons heel goed. We hebben uit kunnen breiden naar zo’n 32.000 producten en dat is echt behoorlijk voor een supermarkt. Hiermee bieden we onze klanten veel opties en daar zijn veel klanten erg enthousiast over.”

Drie generaties en de toekomst

Op een jubileumdag komen er veel mooie herinneringen naar boven. Maar de mooiste herinnering aan de afgelopen jaren die Ten Brink heeft, is dat oprichter Lammert ten Brink de overgang van C1000 naar Jumbo nog mee mocht maken. “Het is prachtig dat we dat moment met drie generaties hebben mogen beleven. Daarom is de foto van ons drieën ons ook enorm dierbaar. We zijn enorm dankbaar voor de mooie winkel en alle fijne klanten die ons dit hebben gebracht.”

Niet alleen naar de afgelopen jaren kijkt Ten Brink met een positief gevoel terug, ook naar de toekomst kijkt hij vol vertrouwen. “Met het oog op de afgelopen maanden is het natuurlijk het belangrijkste dat we allemaal gezond blijven. De coronacrisis mag dan wel voor een hogere omzet dan normaal hebben gezorgd, maar we hopen wel dat alles snel weer terug kan naar normaal. Dat is voor de klanten ook alleen maar fijner.”

Ten Brink vervolgt: “We hopen de komende jaren uit te kunnen groeien naar vier winkels in de regio. Daarnaast zullen we het ondernemerschap in de toekomst aan de kinderen overdragen. Ze zijn al betrokken bij het bedrijf, allemaal op verschillende manieren, maar dat zal in de toekomst alleen maar meer worden. Dat is een mooi vooruitzicht.”


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.