Junis
Advertorial Kinderen

Junis en De Drie Ballonnen organiseren Zoom Beweeg Challenge

Van rennen en springen tot opdrukken en commandospellen: de BSO-kinderen van Junis Kinderopvang en De Drie Ballonnen hebben niet stilgezeten in de voorjaarsvakantie.

Via Zoom werkten bijna 200 kinderen vanuit hun eigen huiskamer of de noodopvang op de BSO aan hun kracht en conditie met de Beweeg Challenge. Kinderen konden meedoen met de challenges op 23 en 25 februari in de leeftijdscategorieën 4 t/m 6 jaar en 7 t/m 12 jaar.

Samen bewegen

Nu de kinderen niet naar de buitenschoolse opvang kunnen komen, brachten Junis en De Drie Ballonnen de BSO naar de kinderen thuis. Via een Zoom-uitnodiging konden vele kinderen sporten en ook ouders, opa’s en oma’s waren van harte welkom om mee te doen. Het was een groot succes. Na een warming-up gingen de kinderen aan de slag met verschillende uitdagende oefeningen, ieder op zijn eigen niveau. Onder leiding van instructrice Angelique werd het een sportief feestje, dat aan het einde met een heerlijke cooling-down werd afgesloten.

Bewegen is belangrijk en door het samen te doen wordt het nog leuker, zeker in deze tijd. Daarom organiseren Junis en De Drie Ballonnen naast de Beweeg Challenge voor de kinderen ook een sportieve activiteit voor de eigen medewerkers. Zij kunnen zich inschrijven voor een rustgevende yogales op 2 maart via Zoom. De les wordt verzorgd door hun collega Loes Weites. Zij is naast haar werk bij Junis ook yogadocent.

Jongens thuis in actie junis.jpg


Meer nieuws

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 10:26

Kan ik een woning kopen?

Heb je interesse in een koopwoning van Woonforte? Loop eens binnen bij de makelaars Koppes en Drieman. Zij verkopen woningen van Woonforte en kunnen je alles vertellen over deze betaalbare koopwoningen van rond € 210.000. Beide hebben een kantoor in Alphen aan den Rijn.

Blog Opinie gisteren 19:49

MINERVA Zichtbaar en dichtbij

De witte rook kwam eind vorige week uit het gemeentehuis. De vier partijen die de nieuwe coalitie vormen, zijn het eens. Vervolgens werd de mening van een flink aantal organisaties gevraagd, werden de andere partijen ingelicht en moest het 40 pagina’s tellende akkoord worden opgemaakt en naar de drukker. De drukproef was er woensdag en die ging onder embargo naar de media.

Advertorial Evenementen gisteren 17:56

Vikingen veroveren Museumpark Archeon tijdens Hemelvaartweekend

De Vikingen komen tijdens het Hemelvaartweekend 26 mei t/m 29 mei voor de 24e keer naar Museumpark Archeon. Net als duizend jaar geleden, brengen zij hun handelswaar mee. Op de Vikingmarkt is dan ook van alles te koop. Bezoek het kampement van de Vikingen en struin langs de marktkramen.