Algemeen

Junis Kinderopvang 'trapt' de herfstvakantie af

Jaarlijks houdt Junis op het veld van sportvoetbalvereniging (SV) ARC in de herfstvakantie een meerdaags voetbalevenement. Dit keer viel het evenement op maandag 22 en dinsdag 23 oktober. Ruim 300 kinderen van verschillende locaties deden met veel enthousiasme mee.

Op maandag 22 oktober speelden de kinderen tussen de 4 en 7 jaar oud. In de ochtend werd er door middel van verschillende voetbalspelletjes gewerkt aan de voetbaltechnieken. Daarna streden de kinderen voor de beker. De oudere kinderen speelden op dinsdag 22 oktober. Zij begonnen direct aan het toernooi. Alle deelnemers werden beloond met een medaille. De winnaars kregen natuurlijk een beker!

De organisatie van dit meerdaags evenement lag dit jaar in handen van studenten van de Haagse Hogeschool. Zij volgen de lerarenopleiding voor lichamelijke opvoeding (HALO), waarbij het organiseren van een evenement onderdeel is van hun studie. De voetbaldagen waren ook dit jaar weer een succes. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild
Sport gisteren 17:04

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild

Dit weekend vindt het NK Wakeboarden plaats bij Wet ’n Wild Wakepark. De beste Nederlandse wakeboarders zullen zich op zaterdag 24 en zondag 25 augustus verzamelen bij Wet ‘n Wild om te strijden om de titel ‘beste wakeboarder van Nederland’.