Advertorial Evenementen

Kaartverkoop fashion show GAAF is van start gegaan!

Omdat GAAF 2,5 jaar bestaat organiseren wij zondag 3 maart 2019 een spetterende fashion show waarin we de nieuwe voorjaars- en zomercollectie presenteren. Wij zijn ontzettend trots dat wij ons jubileum vieren en wij zouden het graag samen met jullie willen delen!

Fashionshow

De fashion show vindt plaats op 3 maart 2019. Om 11:30 uur zullen de deuren voor alle gasten open gaan en staat er een heerlijke mini brunch klaar. Rond 12:00 uur zal de show van start gaan en laten wij de gloednieuwe collectie zien die deze zomer in de winkel zal verschijnen. Na de show is er gelegenheid om de collectie te bekijken en te passen.

Deze dag krijg je op vertoon van je entreeticket bij je aankoop een goodiebag en 10% korting. Ook maak je nog eens kans op een shoptegoed t.w.v. 50 euro. Voor deze gave fashionshow zijn kaarten te koop a 10 euro p.p. bij GAAF in de winkel.

De fashionshow wordt gehouden in de winkel van GAAF op de Julianastraat 34, Alphen aan den Rijn. Zien we jullie daar?

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

WijnSpijs Wandeling Alphen aan den Rijn
Advertorial Horeca vandaag 11:14

WijnSpijs Wandeling Alphen aan den Rijn

Na een succesvolle en compleet uitverkochte eerste editie van de WijnSpijs Wandeling in Alphen aan den Rijn kon een tweede editie natuurlijk niet uitblijven! Op 22 september is het dan eindelijk zover, de tweede editie! En ook deze keer wandel je langs 6 restaurants, die allemaal ‘hun’ WijnSpijs combinatie serveren.  

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.