Advertorial Evenementen

Kaartverkoop fashion show GAAF is van start gegaan!

Omdat GAAF 2,5 jaar bestaat organiseren wij zondag 3 maart 2019 een spetterende fashion show waarin we de nieuwe voorjaars- en zomercollectie presenteren. Wij zijn ontzettend trots dat wij ons jubileum vieren en wij zouden het graag samen met jullie willen delen!

Fashionshow

De fashion show vindt plaats op 3 maart 2019. Om 11:30 uur zullen de deuren voor alle gasten open gaan en staat er een heerlijke mini brunch klaar. Rond 12:00 uur zal de show van start gaan en laten wij de gloednieuwe collectie zien die deze zomer in de winkel zal verschijnen. Na de show is er gelegenheid om de collectie te bekijken en te passen.

Deze dag krijg je op vertoon van je entreeticket bij je aankoop een goodiebag en 10% korting. Ook maak je nog eens kans op een shoptegoed t.w.v. 50 euro. Voor deze gave fashionshow zijn kaarten te koop a 10 euro p.p. bij GAAF in de winkel.

De fashionshow wordt gehouden in de winkel van GAAF op de Julianastraat 34, Alphen aan den Rijn. Zien we jullie daar?

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 15:40

Politie houdt meerdere personen aan in het verkeer

De politie was in de nacht van vrijdag op zaterdag druk met verschillende zaken in het verkeer. Er werden meerdere personen aangehouden, waaronder voor rijden onder invloed.

Sport gisteren 14:43

Daan Spruit rijdt sterk op NK Pure Sprint

Met stormachtige wind en zo nu en dan fikse buien werd voor het eerst na 49 jaar weer een NK langebaan schaatsen georganiseerd op de nostalgische Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam. Alphenaar Daan Spruit wist goede resultaten neer te zetten.

Advertorial Cultuur gisteren 13:37

De Holland-Amerika lijn van Ocobar in Parkvilla

De Rotterdamse band Ocobar pakt de koffers voor de trans-Atlantische trip en gaat op zoek naar de muziek, beelden en verhalen die de Holland-Amerika lijn teweeg heeft gebracht. Met songs en verhalen van onder anderen Willie Nelson, Eric Clapton, Shocking Blue en Golden Earring. Een heerlijk muzikaal avondje uit op vrijdag 6 maart in Parkvilla.

Sport gisteren 12:55

Goud voor Femke Pluim op NK Indooratletiek

Femke Pluim, actief bij AAV’36, heeft afgelopen weekend de Nederlandse titel op het onderdeel polsstokhoogspringen heroverd. Dit deed ze in een seizoensbeste hoogte van 4.45 meter.