Advertorial Evenementen

Kaartverkoop fashion show GAAF is van start gegaan!

Omdat GAAF 2,5 jaar bestaat organiseren wij zondag 3 maart 2019 een spetterende fashion show waarin we de nieuwe voorjaars- en zomercollectie presenteren. Wij zijn ontzettend trots dat wij ons jubileum vieren en wij zouden het graag samen met jullie willen delen!

Fashionshow

De fashion show vindt plaats op 3 maart 2019. Om 11:30 uur zullen de deuren voor alle gasten open gaan en staat er een heerlijke mini brunch klaar. Rond 12:00 uur zal de show van start gaan en laten wij de gloednieuwe collectie zien die deze zomer in de winkel zal verschijnen. Na de show is er gelegenheid om de collectie te bekijken en te passen.

Deze dag krijg je op vertoon van je entreeticket bij je aankoop een goodiebag en 10% korting. Ook maak je nog eens kans op een shoptegoed t.w.v. 50 euro. Voor deze gave fashionshow zijn kaarten te koop a 10 euro p.p. bij GAAF in de winkel.

De fashionshow wordt gehouden in de winkel van GAAF op de Julianastraat 34, Alphen aan den Rijn. Zien we jullie daar?

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Stadshart vandaag 20:50

Volgend jaar "Zwarte Gondelvaart" ?

De traditionele gondelvaart is dit jaar niet doorgegaan. De belangstelling om deel te nemen was sterk teruggelopen en het pakket eisen dat de gemeente op tafel legde groeide ieder jaar. Feestboten werden verboden en de kosten waren te hoog geworden. Een aantal Alphenaren denkt de oplossing te hebben. 

Advertorial Horeca vandaag 19:09

Beleef Italiƫ in Alphen aan den Rijn

Osteria La Piazza heeft nog maar kort zijn deuren geopend. Het restaurant heeft zich laten inspireren door Italië, waar een Osteria een ontmoetingsplek voor vrienden en familie is. Maar Osteria La Piazza is meer dan dat. Je kan er namelijk ook lunchen, dineren en borrelen. En dat op z’n Italiaans!  

Politiek vandaag 18:03

Theater Castellum gaat volgende zomer op de schop

Theater Castellum is van juni tot en met oktober 2020 gesloten. Er is dan een grote verbouwing van onder meer de entree, kassa, garderobe, trappenhuizen en foyers. Ook wordt de horecakeuken verplaatst.

Politiek vandaag 17:17

Bedrijventerreinen kunnen niet zomaar worden bebouwd

Woningen in plaats van een bedrijventerrein is in theorie een mooie oplossing voor de woningnood. Wethouder Gerard van As wijst echter op de krapte voor vestiging van bedrijven in Alphen aan den Rijn.

Horeca vandaag 16:14

Geen gondelvaart meer, wat dan?

17 september 2019 wordt het eerste jaar zonder gondelvaart, toch is het niet stil in Alphen aan den Rijn. In het dorp zijn er veel andere dingen te doen.