Evenementen

Kaartverkoop voor Zomerspektakel start 26 januari

Zaterdag 26 januari gaat de kaartverkoop van de tickets voor de vrijdag van Zomerspektakel aan het Meer van start. Bij de fysieke verkooppunten worden de tickets vanaf 07.00 uur 's ochtends verkocht. "Kom op tijd en kleed je warm aan, het wordt erg fris. Neem desnoods koffie mee, wij zorgen voor wat lekkers", aldus voorzitter Stanley de Looze.

De fysieke verkooppunten zijn Bruna Atlas, Pet's Place Ridderhof, Haasbeek Herenhof, Primera Baronie en Formuleshop Centrum in Alphen aan den Rijn. De tickets kosten voor de derde keer op rij 36 euro per stuk, inclusief administratiekosten. Alleen via de fysieke verkooppunten kun je Early Bird-tickets verkrijgen. Ieder verkooppunt heeft vijftig sets van deze tickets beschikbaar, waarbij vroege vogels vier tickets krijgen en er maar drie betalen.

De Early Bird-tickets zijn niet online te verkrijgen. De online kaartverkoop van de gewone tickets start om 09.00 uur via www.alphens.nl.

Line-up
De vrijdagavond van het Zomerspektakel aan het Meer de enige betaalde avond van het festival. Op vrijdag 7 juni 2019 treedt voor het eerst een buitenlandse act op, de Engelse band Level 42. Ook Kraantje Pappie, Guus Meeuwis en Kris Kross Amsterdam zullen die avond het podium betreden. 

Zomerspektakel aan het Meer vindt dit jaar plaats op 7, 8 en 9 juni op het evenemententerrein aan de Zegerplas. Ook de Zomerdienst aan het Meer is er weer bij op zondag 9 juni, evenals de Obstacle Run die voor het eerst twee dagen wordt gehouden, namelijk op zaterdag 8 en zondag 9 juni. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.