Josh Walet

Kaartverkoop Zomerspektakel gestart: Koop nu je Early Bird tickets

Zit je klaar? De kaartverkoop voor vrijdagavond 2 juni van het Zomerspektakel aan het Meer is van start gegaan! En met het Early Bird tarief koop jij je tickets met € 5 korting. Maar let op! Het Early Bird tarief geldt alleen op zaterdag 28 en zondag 29 januari.

Line-up vrijdag 2 juni

Op vrijdagavond 2 juni kun je genieten van een dijk van een line-up. “Vrijdag 2 juni starten we met BLØF, die met Zoutelande de beach vibe het festival in blaast. Daarna gaan we ‘pompen’ met ‘the Crane’, Kraantje Pappie. Of hij nu gekleed gaat in maat- of trainingspak, experts kronen Crane steevast tot de flamboyantste”, zegt Stanley de Looze, bestuursvoorzitter van het Zomerspektakel aan het Meer.

Vervolgens is het de beurt aan Chef’Special om het podium te rocken. “Met hits als Amigo en Afraid of the Dark moet dat helemaal goedkomen. We sluiten af met een giga gave show van The Dirty Daddies. Vorig jaar zorgden zij voor een spectaculaire afsluiting op een regenachtige zondagavond. Komende editie zal deze zevenkoppige hitmachine het publiek opnieuw omverblazen! Kortom: deze spectaculaire avond mag je niet missen.”

Early Bird tarief

De ticketverkoop voor het Zomerspektakel aan het Meer is om 10:00 uur van start gegaan. Nieuw deze editie is dat je als bezoeker tickets voor een Early Bird tarief kunt kopen. “Het is de eerste keer dat we dat doen, dat klopt”, geeft Stanley de Looze aan. “Het organiseren van zo’n groot festival brengt een hoop kosten met zich mee, dus we hebben een betaalde vrijdagavond hard nodig. Maar aangezien alles al duurder wordt, wilden we bezoekers wel graag de kans geven om één weekend lang tickets met korting te kopen. Op zaterdag 28 en zondag 29 januari betaal je voor de tickets daarom € 40 in plaats van € 45. Je koopt je tickets dus met € 5 korting. Na dat weekend koop je tickets voor het reguliere tarief.”

Koop je Early Bird tickets via Alphens.nl

Koop je Early Bird tickets via ZomerspektakelaanhetMeer.nl

Vragen en informatie 

Heb je vragen over het Zomerspektakel aan het Meer? Stuur dan een berichtje naar info@zomerspektakelaanhetmeer.nl. Wil je meer te weten komen over het Zomerspektakel aan het Meer 2023? Ga naar zomerspektakelaanhetmeer.nl, meld je aan voor de nieuwsbrief en houd de social media kanalen in de gaten.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Te zien op televisie/online vandaag 17:03

Alphens gezin te zien in nieuw programma over Scandinavische wildernis

Vanaf maandag 27 maart zijn Vincent, Pauline en Jesper Ellerbrak te zien in het programma ‘Het Hoge Noorden’ van Omroep MAX. In dit programma trekt presentatrice Dionne Stax door Scandinavië om landgenoten op te zoeken. Jesper Ellerbrak vertelt over het nieuwe programma.

Werkzaamheden vandaag 15:58

Werkzaamheden aan de Lijsterlaan zijn begonnen

De werkzaamheden aan de Lijsterlaan in Alphen aan den Rijn zijn maandag 27 maart begonnen. De weg wordt opnieuw ingericht om het voor fietsers veiliger te maken. Tot en met 19 mei zal de Lijsterlaan afgesloten zijn.

Advertorial Evenementen vandaag 13:47

Paasweekend in Museumpark Archeon

Tijdens het paasweekend van 7 tot en met 10 april 2023 trekken de minderbroeders door het middeleeuwse stadje met een paasprocessie. De zeelui van Allemansend bezetten de rest van het park met een kampement en demonstraties. Kinderen kunnen paasbroodjes bakken en paasvlechten. Als afsluiting van de dag vindt de spannende gladiatorenshow plaats.