Plein10 / Arjan van der Zwart
Advertorial Evenementen

Kaartverkoop Zomerspektakel gestart – Koop nu je voordelige tickets!

Het moment is daar! De kaartverkoop voor de 10e editie van het Zomerspektakel aan het Meer is van start gegaan. Scoor jij nu je tickets? Dan profiteer je van een voordelige prijs! En wees er snel bij, want voor deze voordelige tickets geldt op=op.

In 2024 is het de 10e keer dat de Zegerplas omgetoverd wordt tot festivallocatie voor het Zomerspektakel aan het Meer. Voor deze jubileumeditie overtreft het festival zichzelf met een line-up voor de vrijdagavond die de festivalvibes naar ongekende hoogte zal brengen. Met Snelle, Krezip, Shake the Lake en Afrojack op het programma, garandeert het Zomerspektakel een vrijdagavond vol hits en herinneringen die nog lang zullen nazinderen.

Ticketverkoop in fases

De ticketverkoop voor de vrijdagavond van het Zomerspektakel aan het Meer is nu van start gegaan via zomerspektakelaanhetmeer.nl.

Voor komende editie werkt het Zomerspektakel aan het Meer met 3 verschillende fases voor de ticketverkoop. Fase 1 tickets zijn de eerste en daarom ook de goedkoopste. In de rondes erna gaat de ticketprijs telkens wat omhoog. Met andere woorden: hoe eerder jij je ticket koopt, hoe goedkoper het zal zijn.

Fase 1: € 47,50
Fase 2: € 52,50
Fase 3: € 57,50

*De hierboven genoemde ticketprijzen zijn exclusief administratie- en transactiekosten.

Koop nu je voordelige tickets >

Het belang van een uitverkochte vrijdag

Al jaren heeft het Zomerspektakel een vaste formule: de vrijdagavond is betaald, de zaterdag en zondag zijn gratis toegankelijk. Een uitverkochte vrijdagavond – zoals vorig jaar het geval was – is hiervoor cruciaal. Voorzitter Stanley de Looze licht toe: “Het geld wat de ticketverkoop voor de vrijdag opbrengt, hebben we nodig om de rest van het weekend te bekostigen en dus te zorgen dat jij op zaterdag en zondag gratis naar binnen kan.”

Of de zaterdag en zondag deze editie én in de toekomst gratis kunnen blijven, hangt dus af van de ticketverkoop op de vrijdagavond. “Natuurlijk houden we deze dagen het liefst gratis, maar wat niet kan, kan niet. Ook voor de jubileumeditie kunnen we niet garanderen dat de zaterdag en zondag gratis blijven. Alleen met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat het Zomerspektakel in deze vorm kan blijven bestaan.”

Line-up vrijdag 31 mei

Snelle | Krezip | Shake the Lake | Afrojack

Voor vrijdag 31 mei is de organisatie er weer in geslaagd om een steengoede line-up neer te zetten. Stanley vertelt: “Singer-songrapper Snelle trapt de vrijdag af met bekende hits en nieuwe tracks van zijn album 'Achtentwintig'. Vervolgens is het de beurt aan de nostalgische en nieuwe klanken van Krezip, die na een succesvolle comeback het publiek laat meezingen. Tijdens Shake the Lake gaat het feest onverminderd door, zodat jij helemaal ongegeneerd uit je plaat kan gaan. De avond wordt spectaculair afgesloten door niemand minder dan Afrojack. De Grammy Award-winnende producer, songwriter en DJ blaast het publiek gegarandeerd omver met zijn fenomenale set!”

Activiteiten op het voorterrein

In 2024 worden op het voorterrein van het Zomerspektakel weer veel activiteiten georganiseerd. “Ook tijdens de jubileumeditie gaan we voor de complete festivalbeleving, dus op het voorterrein kun je dan weer genoeg beleven! Vrijdagavond staan Niels Geusebroek, Numidia, en Mell & Vintage Future op ons intieme podium. Huub Hangop is ook weer van de partij met de silent bingo en je kunt helemaal losgaan bij de aparte DJ stage. Zo garanderen we een fantastische avond voor iedereen!”

Vragen en informatie

Heb je vragen over het Zomerspektakel aan het Meer? Stuur dan een berichtje naar info@zomerspektakelaanhetmeer.nl. Wil je meer te weten komen over het Zomerspektakel aan het Meer 2024? Ga naar zomerspektakelaanhetmeer.nl, meld je aan voor de nieuwsbrief en houd de social media kanalen in de gaten.


Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.