Kabalt's Lekkernijen
Advertorial Coronavirus in Alphen

Kabalt’s lekkernijen nu ook te vinden in De Herenhof

Bij Kabalt’s Drive-In kon je al terecht voor heerlijke lekkernijen, van aardbeien overgoten met Belgische chocolade tot wafels en Italiaans schepijs. Maar nu staan ze met hun kraam ook in winkelcentrum De Herenhof!

Al 42 jaar staat de oliebollenkraam van Kabalt van oktober tot januari in De Herenhof. De andere maanden reizen ze normaal gesproken stad en land af als kermisexploitanten, maar dat loopt dit jaar iets anders dan gepland. “Helaas kunnen we nu niet doen wat we het liefste doen. Maar we zijn gewend om te werken, dus stilzitten kunnen we niet. Daarom bedachten we een alternatief”, vertelt kermisexploitant Patrick Vermeulen.

Om toch een beetje het hoofd boven water te kunnen houden, bedachten ze eerder al Kabalt’s Drive-In. Daar kunnen Alphenaren met hun auto langs rijden en vervolgens genieten van de lekkerste zoetigheden. Maar nu staat Kabalt ook in De Herenhof. “We hebben een aanvraag gedaan om gebruik te maken van onze vaste standplaats, dus je kunt ons vinden op onze vertrouwde plek. Dit keer alleen niet met oliebollen, maar met andere lekkernijen. Van churros, Italiaans schepijs en wafels tot suikerspinnen, popcorn en aardbeien met Belgische chocolade, als je zin hebt in iets zoets en vers gemaakt ben je bij Kabalt’s Lekkernijen op de juiste plek!”

Kabalt’s Lekkernijen vind je in De Herenhof. De kraam is van woensdag tot en met zondag geopend.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:05

Grote najaarsproeverij bij La Bodega ‘87

Wijnliefhebbers opgelet! De gezelligste wijnmiddag van Alphen aan den Rijn komt er weer aan. Zondag 27 september organiseert La Bodega '87 de grote najaarsproeverij!

Onderwijs gisteren 16:32

Sneak peek in het nieuwe Groene Hart Lyceum

Leerlingen van het Groene Hart Lyceum moeten nog even geduld hebben, maar in het najaar van 2020 is het dan toch echt zo ver. Dan neemt het Groene Hart Lyceum het nieuwe schoolgebouw in gebruik. Hoe staat het er nu voor? Dat laten de leerlingen zien in deze sneak peek.

Coronavirus in Alphen gisteren 15:11

Kabinet dient ‘coronawet’ in bij Tweede Kamer

Een tijdelijke ‘coronawet’ moet ervoor zorgen dat de juridische basis rondom de coronamaatregelen beter wordt geregeld. Hiermee zullen de noodverordeningen, waarin momenteel de coronamaatregelen zijn vastgelegd, komen te vervallen.

Heel Alphen Beweegt gisteren 12:45

Net als Kees en George je op oudere leeftijd fit en vitaal voelen?

Wekelijks verzorgt Alphen Beweegt ‘Senioren in Beweging’ lessen op verschillende locaties in de gemeente Alphen aan den Rijn. Tijdens deze lessen worden er diverse oefeningen gegeven die het uithoudingsvermogen vergroten, de spieren sterker maken en zorgen voor lichamelijke ontspanning.