BY 2.0
Advertorial Politiek plein

Kamerlid Mohammed Mohandis naar Alphen aan den Rijn

Zaterdag 30 september trappen GroenLinks en PvdA in Alphen aan den Rijn gezamenlijk de campagne af voor de komende Tweede Kamerverkiezingen, samen met Kamerlid Mohammed Mohandis. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt er in wijkcentrum Swaenswijk in Alphen aan den Rijn gesproken over de visie, de uitstraling en de uitvoering van de campagne. Alle geïnteresseerden in een groene en sociale toekomst zijn welkom.

Sociale inzet

De twee lokale partijen willen groots uitpakken om ervoor te zorgen dat GroenLinks-PvdA tijdens de verkiezingen op 22 november als winnaar uit de bus komt. Als eregast komt daarom Mohammed Mohandis. Hij is momenteel Tweede Kamerlid voor de PvdA. Voorde komende verkiezingen staat hij  als kandidaat-Kamerlid voor Groenlinks-PvdA op de lijst. Mohammed spreekt onder andere over de sociale inzet van verenigd links: strijden voor mensenrechten, het behoud van collectieve voorzieningen en de zelfontplooiing van het individu. 

Campagneplan

Daarnaast zullen campagneleiders Tim van Elswijk (GroenLinks) en Rebecca Sterk (PvdA) een inkijkje geven in de lokale campagne. Ze vertellen met name wat sympathisanten allemaal kunnen doen om bij te dragen aan een goede verkiezingsuitslag. Zo worden er op verschillende dagen activiteiten georganiseerd, onder andere op straat en huis-aan-huis. Aanwezigen kunnen zich direct voor acties opgeven en indien gewenst, meteen flyers en posters mee naar huis nemen.

GroenLinks en PvdA Alphen aan den Rijn hebben er zin in en zien geïnteresseerden graag op zaterdag 30 september van 16:30 tot 18:30 uur in wijkcentrum Swaenswijk, Jongkindt Coninckstraat 2b te Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.