Advertorial Politiek

Kandidaten CDA Alphen aan den Rijn stellen zich voor

Morgen 21 maart is het zover, dan moet er gestemd worden voor de nieuwe gemeenteraad van Alphen aan den Rijn. Een enthousiast en krachtig CDA team staat klaar om de nieuwe raadsperiode in te gaan. Bent u nieuwsgierig naar de CDA kandidaten, dan stellen wij ons hierbij aan u voor!

Henk Oostdam, Boskoop
MKB en het familiebedrijf

"Fiscaal recht is mijn vak en mensen helpen is mijn hobby. Als belastingadviseur en als vrijwilliger help ik mensen en organisaties. Als lobbyist voor mijn beroepsorganisatie heb ik al de nodige politieke ervaring opgedaan in Den Haag. Lokaal heb ik diverse clubs ondersteund in hun contacten met de gemeente. Die ervaring wil ik nu in de Alphense gemeenteraad inzetten. Met de juiste argumenten kun je veel bereiken. Het politieke netwerk van het CDA helpt daarbij. Heel Alphen vitaal en dynamisch daar ga ik voor."

Henk Oostdam
Lijst 1, plek 8

Johan Wijnhorst, Alphen aan den Rijn
De waarde van het familieleven

"Ruim 20 jaar woon ik nu in Alphen aan den Rijn. Een mooie gemeente om in te wonen, zowel voor mijzelf als voor mijn kinderen. Ik wil daarom iets terug doen voor deze gemeente, daarom heb ik me kandidaat gesteld voor de gemeenteraad. Voor mij draait het daarin om dienstbaarheid. Dienstbaar naar de samenleving, dienstbaar naar elkaar. Samen bouwen we aan een mooie gemeente. Het heeft voor mij echt meerwaarde als we met elkaar zoeken naar gedeelde wensen, gedeelde zorgen en gedeelde oplossingen. Zodat we samen met elkaar kunnen leven. Naar elkaar kunnen omzien. Dat geeft voor mij meerwaarde. Stem daarom op 21 maart op het CDA."

Johan Wijnhorst
Lijst 1 plek 7

Mark Vermeulen, Alphen aan den Rijn
De ondersteuning van jongeren

"In december 2008 ben ik lid geworden van het CDA omdat ik geloof in de uitgangspunten van deze partij en ik vind dit een goede basis van waaruit wij met elkaar kunnen leven, wonen en werken. Samen leven met meerwaarde dus! Ik blijf mij binnen het CDA sterk maken voor onder andere een gemeente dichtbij de inwoners. Gewoon zorgen dat de dienstverlening op orde is en concentreren op zaken die er voor de inwoners toe doen. Dat betekent heldere keuzes maken en zichtbare resultaten. Er kan veel maar niet alles kan tegelijk. Hoe de gemeente dat organiseert is voor de inwoners vaak minder interessant, als het zichtbare resultaat maar goed is en er duidelijk over gecommuniceerd wordt. Een leefbare samenleving maken we met elkaar en iedereen kan daar aan bijdragen.

Waarom ben jij toch actief in de politiek? Dat heeft toch geen enkele zin! Die vraag/opmerking heb ik de laatste vier jaar als raadslid zeker wel gehoord. Maar ik ben nu eenmaal niet iemand die alleen maar vanaf de zijlijn commentaar levert. Dan doe ik gewoon actief mee en probeer als CDA en in samenwerking met andere politieke partijen successen te boeken voor de inwoners. Dat is iets wat ik voor onze gemeente kan en wil doen!"

Mark Vermeulen
Lijst 1 plek 5


Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige vandaag 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek vandaag 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.

Calamiteiten vandaag 13:46

Paard gered nadat het te water raakte langs de Compierekade

Donderdag 28 maart, aan het begin van de middag, heeft zich een incident voorgedaan langs de Compierekade in de Rietveldse polder, waarbij een paard te water is geraakt. De lokale brandweer werd gealarmeerd en kwam snel ter plaatse om het dier te redden.

Advertorial Horeca-arrangementen vandaag 13:20

Geniet van een compleet avondje uit met het Diner & Film arrangement!

Wie houdt er nu niet van een etentje gevolgd door een avondje naar de bioscoop? Want zeg nou zelf, een etentje en de bioscoop gaan toch altijd lekker samen?! Of je nu met je vriend(in), broer, zus, moeder of opa komt of toch liever alleen geniet, dit is het perfecte arrangement voor een compleet avondje uit. Voor €42,50 per persoon kun je genieten van een 3-gangenmenu bij De Beren Alphen aan den Rijn met een bioscoopvoucher voor een film naar keuze.