Archieffoto

Kandidatenlijst SGP voor gemeenteraadsverkiezingen 2022 bekend

De SGP heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen komend jaar gepresenteerd. Hans van Kuijk is opnieuw lijsttrekker.

De eerste zes namen stonden in 2018 ook al in de top-6 op de kieslijst. Hans Goedegebuure staat op plek 2, Willem Pos op 3, Gert-Jan Bremmer op 4, Martin Aarnoudse op 5 en Frank van Putten op 6. De lijst wordt verder aangevuld met: André Hoogland, Dirk van Buuren, Kees van der Beek, Gert Verdoes, Corné van Waay, Paul Vergeer, Niels Voorwinden, Jaap Jan de Rooij en Dick Demoed.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 11:34

Laadpunten voor elektrische auto’s in Alphen aan de Rijn stijgt met 21%

In Alphen aan de Rijn is het aantal laadpunten voor elektrische auto’s in een jaar tijd gestegen met 21%. Deze groei vond plaats in april 2021 t/m april 2022. In het begin van 2021 stonden er 734 laadpunten verspreid door heel Alphen aan de Rijn, wat is gestegen naar 885.

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Doekje voor het bloeden

De menstruatiemotie heeft het natuurlijk gehaald in de Alphense gemeenteraad. Oftewel er komt een pilot op middelbare scholen om gratis maandverband en tampons te verstrekken.

Politiek gisteren 17:26

Algemene Beschouwingen deze keer niet erg spannend

Voor het vaststellen van de begroting voor het komende jaar hebben de Alphense politieke partijen hun mening gegeven in de Algemene Beschouwingen. Donderdag 30 juni hebben de meeste fractievoorzitters hun mening gegeven.