Coiffures Gilbert
Advertorial Beauty en verzorging

Kappers mogen bijna open, Coiffures Gilbert is er klaar voor

“We mogen bijna weer”, zegt Gilbert Lefeber, eigenaar van Coiffures Gilbert (Lisse en Alphen aan den Rijn). Nog even geduld en de contactberoepen zoals, kappers, nagelstylisten en schoonheidssalons mogen weer aan de slag.

“Het was een waardeloze tijd. Als je je passie niet uit kunt voeren, geeft dat een leeg gevoel”, vertelt Gilbert. Maar stilzitten is er niet bij. “Je houdt contact via een WhatsApp servicenummer met je klanten en je gebruikt je social media kanalen en je website voor de laatste updates voor je klanten. Intern volgen we cursussen (helaas digitaal in plaats van live), maar zo zijn we toch met ons vak bezig!”

Bij Coiffures Gilbert is nu alles gericht op de toekomst. “Alles staat op scherp om weer open te gaan. We brengen zelfs postkaarten rond met een mooie actie als mensen ons gaan volgen op onze social media kanalen. Ga daar vooral eens kijken, want het is de moeite waard!” Op 3 maart is het moment daar dat de kapsalons open mogen. “We kunnen niet wachten om iedereen weer gastvrij in onze mooie salons te ontvangen en iedereen weer de uitstraling te geven die bij ze hoort”, glundert Gilbert.

Wil jij ook weer zelfverzekerder door het leven? Breng dan snel een bezoek aan Coiffures Gilbert, of volg Coiffures Gilbert op de verschillende social media kanalen.

Wil je maandelijks kans maken op een VIP behandeling ter waarde van € 50? Laat dan in de salon een voor en na foto maken en plaats (en tag hierin Coiffures Gilbert) deze op één van de social media kanalen van Coiffures Gilbert.


Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige gisteren 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek gisteren 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.

Calamiteiten gisteren 13:46

Paard gered nadat het te water raakte langs de Compierekade

Donderdag 28 maart, aan het begin van de middag, heeft zich een incident voorgedaan langs de Compierekade in de Rietveldse polder, waarbij een paard te water is geraakt. De lokale brandweer werd gealarmeerd en kwam snel ter plaatse om het dier te redden.