Wereldkapper Tiny House

Kappers mogen weer aan de slag: ‘’Heel fijn en belangrijk om weer aan het werk te kunnen’’

Alphenaren kunnen afscheid nemen van hun coronacoupe. Mensen met contactberoepen mogen na bijna drie maanden afwezigheid de deuren openen. De kappers in Alphen zijn verheugd weer open te zijn en hebben het onwijs druk.

Alphense kappers stonden te popelen om hun schaar weer in de kapsels te zetten van hun klanten. Sinds medio december konden de kappers niets anders doen dan geduldig wachten op versoepelingen van het kabinet. Mede door psychische en sociale gevolgen vanwege de coronarichtlijnen, vond het kabinet het geoorloofd om het startsein aan de kappers te geven.

Fris kapsel

Gilbert van Coiffures Gilbert is enorm blij weer open te zijn. ‘’Heel fijn en belangrijk om weer aan het werk te kunnen. Het is mijn passie en dat mis je na twee maanden.’’ Na de noodgedwongen stop kan Gilbert voorlopig weer aan de slag. ‘’Ik ga vanavond door tot 19:30 uur en voor de komende maand zitten we vol. Het is tijd om weer mooi haar te maken.’’

Ook Jean-Paul van De Wereldkapper is vrolijk gestemd nu hij weer open is. ‘’Ik ben heel enthousiast. We hebben de klanten enorm gemist. Nu hebben we weer tijd voor een praatje en voorzien we iedereen van een fris kapsel.’’

Tiny house 

Om zoveel mogelijk klanten te helpen in een tijd waar de agenda overvol is, plaatste Jean-Paul een tiny house naast zijn kapperszaak. ‘’Ik reed langs en zag het tiny house en dacht: dit moet ik gewoon doen.’’ Het mobiele huis is omgetoverd tot een persoonlijke haarstudio, waar De Wereldkapper de komende tijd een deel van de gasten ontvangt.  


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.