Dierenambulance Alphen aan den Rijn en omstreken

Kat Blacky uit Maastricht zwerft maand lang rond in Alphen aan den Rijn

Een Alphens afvalverwerkingsbedrijf had een maand lang een kat op het terrein rondlopen. De dierenambulance slaagde er uiteindelijk in om de kat te vangen. En wat bleek? Bij het scannen van de chip bleek dat Blacky helemaal uit Maastricht kwam.

Volgens de dierenambulance zocht kat Blacky naar alle waarschijnlijkheid een plekje om tot rust te komen. Dit plekje bleek alleen een vrachtwagen te zijn, die opeens begon met bewegen. Toen de vrachtwagen na een tijdje voor een langere periode stilstond, kon Blacky ontsnappen uit het voertuig. De kat kwam terecht op het terrein van een afvalverwerkingsbedrijf in Alphen aan den Rijn.

Het duurde ongeveer een maand voordat de dierenambulance er met hulp van medewerkers van het afvalverwerkingsbedrijf in slaagde om Blacky te vangen. Nadat dit gelukt was, scande medewerkers van de dierenambulance de chip van de kat. Hieruit werd duidelijk dat de kat de naam Blacky droeg en helemaal uit Maastricht kwam. De baasjes reageerden verbaasd maar dolblij dat Blacky weer terecht was.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport gisteren 15:57

Voor de zomer meer duidelijkheid over nieuwe locatie TV Nieuwe Sloot

Eerder deze maand kreeg Tennisvereniging Nieuwe Sloot slecht nieuws: het racketcentrum kon niet vernieuwd worden. Sinds vorige week kan de vereniging weer wat optimistischer naar de toekomst kijken. Voor de zomer komt namelijk meer duidelijkheid over een nieuwe locatie.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 13:45

Afronding Klimaatbos uitgesteld vanwege regenval

De afgelopen maanden is langs de N11 hard gewerkt aan het Alphense Klimaatbos. Hoewel de werkzaamheden op 28 maart afgerond hadden moeten zijn, is het Klimaatbos nog niet af. Dit vanwege weeromstandigheden.

Overige gisteren 11:32

Zuid-Holland overweegt centrumlinkse coalitie

Met Fred Teeven als verkenner en de grote winnaar van de verkiezingen, BoerBurgerBeweging, worden de verschillende mogelijke coalities voor een nieuw college in Zuid-Holland onderzocht. Woensdag maakte de verkenner bekend welke partijen als eerst met elkaar om de tafel gaan.