Advertorial Sport

Keep calm & stay fit!

Nu het coronavirus ons land in zijn greep heeft, ligt half Nederland op z’n gat. Alle sportverenigingen en sportscholen zijn dicht, maar dat betekent natuurlijk niet dat ook jij maar op je gat moet blijven zitten. Hup, scoor een paar nieuwe fitnessaccessoires en haal de sportschool in huis!

Multifunctioneel

Ben jij op zoek naar een fitnessaccessoire die je niet alleen tijdens het sporten kunt gebruiken, maar waar je ook in het dagelijks leven plezier van hebt? Kies dan voor een gymbal! De gymbal is natuurlijk zeer instabiel, hierdoor ben je constant bezig met het aanspannen en ontspannen van verschillende spiergroepen. Ook kun je tijdens het thuiswerken op de bal zitten, door het bewaren van je evenwicht ben je constant bezig met het zoeken van de juiste houding.

Stay strong!

Nu je even niet kunt handballen of volleyballen, kun je mooi de overgebleven tijd benutten om je armspieren een flinke boost te geven! Met gewichten en dumbbells kun je zóveel verschillende oefeningen doen, met deze fitnessaccessoires zul jij je dus zeker niet vervelen. Bijkomend voordeel: ze zijn niet alleen goed voor het opbouwen van spiermassa, ze dragen ook nog eens positief bij aan het verbeteren van je coördinatie.

Comfortabel sporten

Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker! Met een fitnessmat kun je alle oefeningen nét een tikkeltje comfortabeler uitvoeren. Een fitnessmat zorgt er namelijk voor dat jouw lichaam ondersteund wordt en je niet op de koude vloer hoeft te gaan liggen om je dagelijkse portie sit-ups te doen.

Full body work-out

Wist je dat touwtjespringen een echte full body work-out is? Je traint er ongeveer iedere spiergroep in je lichaam mee! Door touwtje te springen ben je op een leuke manier gezond bezig, daarnaast train je er ook je coördinatie en je timing mee. Touwtjespringen kun je makkelijk in je normale kleding doen, waardoor het een ideale bezigheid is om te doen in je micropauze tijdens het thuiswerken.

Even een luchtje scheppen?

Natuurlijk begrijpen we heel goed dat je af en toe ook even naar buiten wilt en gelukkig mag dit ook nog in Nederland! Je kunt dus nog lekker je hardloopschoenen, wandelschoenen of je skates aandoen om een fijn rondje te maken. Ook een stukje fietsen is heerlijk in dit mooie lenteweer, maar natuurlijk wel alleen of in een klein groepje... Ieders gezondheid is prioriteit nummer 1 in deze tijd, keep calm & stay fit and healthy!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 20:22

KNVB: competities amateurvoetbal niet hervat

De KNVB heeft op dinsdag 31 maart besloten om de de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer te hervatten. Dit betekent geen eindstanden, geen kampioenen, geen promovendi en geen degradanten. 

Algemeen vandaag 19:11

Huidige coronamaatregelen verlengd t/m 28 april

Tijdens de persconferentie die Mark Rutte op dinsdagavond 31 maart heeft gegeven, is bekendgemaakt dat de huidige maatregelen worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Dit betekent dat scholen, horecagelegenheden, kapsalons, sportclubs en alle andere locaties die nu al gesloten zijn, tot die tijd gesloten moeten blijven. 

Politiek vandaag 18:30

Omwonenden hebben bezwaar tegen komst chemische fabriek

Omwonenden van industrieterrein Heijmanswetering zijn een petitie begonnen om de vestiging van een chemische fabriek tegen te houden op het voormalige terrein van Bos Beton. Het gaat om een fabriek die kunststof afval omzet naar een bruikbare brandstof.

Advertorial Horeca vandaag 17:37

WOODSTONE THUIS – De beste pizza’s bij jou thuis bezorgd!

In deze rare tijden is niets zoals we gewend zijn. We zijn meer thuis en brengen minder tijd door met vrienden. Gelukkig kan je het thuis ook gezellig maken, en nu is dat nog makkelijker. Je kan je favoriete WOODSTONE pizza's en pasta's namelijk nu ook thuis laten bezorgen!