Advertorial Sport

Keep calm & stay fit!

Nu het coronavirus ons land in zijn greep heeft, ligt half Nederland op z’n gat. Alle sportverenigingen en sportscholen zijn dicht, maar dat betekent natuurlijk niet dat ook jij maar op je gat moet blijven zitten. Hup, scoor een paar nieuwe fitnessaccessoires en haal de sportschool in huis!

Multifunctioneel

Ben jij op zoek naar een fitnessaccessoire die je niet alleen tijdens het sporten kunt gebruiken, maar waar je ook in het dagelijks leven plezier van hebt? Kies dan voor een gymbal! De gymbal is natuurlijk zeer instabiel, hierdoor ben je constant bezig met het aanspannen en ontspannen van verschillende spiergroepen. Ook kun je tijdens het thuiswerken op de bal zitten, door het bewaren van je evenwicht ben je constant bezig met het zoeken van de juiste houding.

Stay strong!

Nu je even niet kunt handballen of volleyballen, kun je mooi de overgebleven tijd benutten om je armspieren een flinke boost te geven! Met gewichten en dumbbells kun je zóveel verschillende oefeningen doen, met deze fitnessaccessoires zul jij je dus zeker niet vervelen. Bijkomend voordeel: ze zijn niet alleen goed voor het opbouwen van spiermassa, ze dragen ook nog eens positief bij aan het verbeteren van je coördinatie.

Comfortabel sporten

Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker! Met een fitnessmat kun je alle oefeningen nét een tikkeltje comfortabeler uitvoeren. Een fitnessmat zorgt er namelijk voor dat jouw lichaam ondersteund wordt en je niet op de koude vloer hoeft te gaan liggen om je dagelijkse portie sit-ups te doen.

Full body work-out

Wist je dat touwtjespringen een echte full body work-out is? Je traint er ongeveer iedere spiergroep in je lichaam mee! Door touwtje te springen ben je op een leuke manier gezond bezig, daarnaast train je er ook je coördinatie en je timing mee. Touwtjespringen kun je makkelijk in je normale kleding doen, waardoor het een ideale bezigheid is om te doen in je micropauze tijdens het thuiswerken.

Even een luchtje scheppen?

Natuurlijk begrijpen we heel goed dat je af en toe ook even naar buiten wilt en gelukkig mag dit ook nog in Nederland! Je kunt dus nog lekker je hardloopschoenen, wandelschoenen of je skates aandoen om een fijn rondje te maken. Ook een stukje fietsen is heerlijk in dit mooie lenteweer, maar natuurlijk wel alleen of in een klein groepje... Ieders gezondheid is prioriteit nummer 1 in deze tijd, keep calm & stay fit and healthy!


Meer nieuws

Stadshart vandaag 13:07

Feestverlichting weer zichtbaar in het Alphense centrum

Nu de klok weer een uurtje terug is gezet en het steeds langer donker is buiten, is het hoog tijd om de winkelstraten wat op te leuken met gezellige feestverlichting. Het stadshart is inmiddels ook weer voorzien!

Winactie Horeca vandaag 12:14

Win een stamppot naar keuze van Ouderwets Sam Sam

Buiten wordt het steeds kouder en nu de wintertijd in is gegaan is het ook nog eens vroeg donker. Alle reden om te genieten van een heerlijke Hollandse stamppot. Wij mogen namens Ouderwets Sam Sam een verse stamppot voor twee personen weggeven, uiteraard met een heerlijk nagerecht.

Advertorial Horeca vandaag 11:23

Nu ook McDelivery in Alphen aan den Rijn Centrum

Even geen tijd of zin om te koken na een drukke dag of heb je iets te vieren? Dan kun je nu ook in Alphen je favoriete McDonald’s burgers makkelijk thuis laten bezorgen. Via McDelivery bezorgt McDonald’s vanaf vandaag ook in Alphen Centrum de McDonald’s favorieten thuis. Via McDelivery kunnen Alphenaren de iconische Big Mac, klassieke Franse Frietjes of een lekker menu van McDonald’s makkelijk bestellen om er thuis van te genieten.

Advertorial Cultuur vandaag 10:50

Ensemble Conforto beleeft vrijdag eerste publieke uitvoering

In deze tijd een nieuw ensemble oprichten, het is misschien een beetje vreemd, maar het getuigt van moed en betrokkenheid bij de tijd waarin we leven. Toch gaat het Conforto Ensemble vrijdag 30 oktober in première. ‘’Want deze virale tijden vragen om vitale muziek!’’

Coronavirus in Alphen vandaag 10:05

Wachttijden voor coronatest nemen af bij GGD Hollands Midden

Wekenlang was het topdrukte in de corona teststraten. Er gingen dagen overheen voordat je getest kon worden en de uitslag had. Maar die periode is volgens GGD Hollands Midden nu zo goed als voorbij. De testcapaciteit is namelijk vergroot.