Advertorial Sport

Keep calm & stay fit!

Nu het coronavirus ons land in zijn greep heeft, ligt half Nederland op z’n gat. Alle sportverenigingen en sportscholen zijn dicht, maar dat betekent natuurlijk niet dat ook jij maar op je gat moet blijven zitten. Hup, scoor een paar nieuwe fitnessaccessoires en haal de sportschool in huis!

Multifunctioneel

Ben jij op zoek naar een fitnessaccessoire die je niet alleen tijdens het sporten kunt gebruiken, maar waar je ook in het dagelijks leven plezier van hebt? Kies dan voor een gymbal! De gymbal is natuurlijk zeer instabiel, hierdoor ben je constant bezig met het aanspannen en ontspannen van verschillende spiergroepen. Ook kun je tijdens het thuiswerken op de bal zitten, door het bewaren van je evenwicht ben je constant bezig met het zoeken van de juiste houding.

Stay strong!

Nu je even niet kunt handballen of volleyballen, kun je mooi de overgebleven tijd benutten om je armspieren een flinke boost te geven! Met gewichten en dumbbells kun je zóveel verschillende oefeningen doen, met deze fitnessaccessoires zul jij je dus zeker niet vervelen. Bijkomend voordeel: ze zijn niet alleen goed voor het opbouwen van spiermassa, ze dragen ook nog eens positief bij aan het verbeteren van je coördinatie.

Comfortabel sporten

Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker! Met een fitnessmat kun je alle oefeningen nét een tikkeltje comfortabeler uitvoeren. Een fitnessmat zorgt er namelijk voor dat jouw lichaam ondersteund wordt en je niet op de koude vloer hoeft te gaan liggen om je dagelijkse portie sit-ups te doen.

Full body work-out

Wist je dat touwtjespringen een echte full body work-out is? Je traint er ongeveer iedere spiergroep in je lichaam mee! Door touwtje te springen ben je op een leuke manier gezond bezig, daarnaast train je er ook je coördinatie en je timing mee. Touwtjespringen kun je makkelijk in je normale kleding doen, waardoor het een ideale bezigheid is om te doen in je micropauze tijdens het thuiswerken.

Even een luchtje scheppen?

Natuurlijk begrijpen we heel goed dat je af en toe ook even naar buiten wilt en gelukkig mag dit ook nog in Nederland! Je kunt dus nog lekker je hardloopschoenen, wandelschoenen of je skates aandoen om een fijn rondje te maken. Ook een stukje fietsen is heerlijk in dit mooie lenteweer, maar natuurlijk wel alleen of in een klein groepje... Ieders gezondheid is prioriteit nummer 1 in deze tijd, keep calm & stay fit and healthy!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen gisteren 11:52

ROMEINEN Dank aan de godin

De Romeinen heersten ruwweg van halverwege de eerste tot het eind van de derde eeuw in ons natte kikkerlandje. Net als de inheemse bevolking aanbaden de Romeinen veel goden en godinnen. Een ervan was Nehalennia, beschermvrouwe van reizigers in het Noordzeegebied.

Coronavirus in Alphen gisteren 09:44

Coronabesmetting via het water is gering, maar waarom?

Kun je besmet raken met het coronavirus door zwemwater of door open water of fonteinen? Dat is een vraag die veel mensen stellen aan GGD Hollands Midden. De kans hierop is gering, maar waarom? Dat legt GGD Hollands Midden uit.

Natuur en recreatie 4 jul. 2020 14:21

Park Zegersloot: "een visitekaartje voor Alphen"

Veel Nederlanders slaan dit jaar een reis naar het buitenland over en gaan in plaats daarvan dit jaar op vakantie in eigen land. Park Zegersloot heeft de afgelopen jaren war veranderingen ondergaan en is nu helemaal klaar voor Nederlandse vakantiegangers. Wethouder Kees van Velzen geeft een rondleiding.