Restaurant de Zeeger
Advertorial Horeca

Kerst bij De Zeeger

Geniet dit jaar tijdens kerst thuis van de lekkerste en feestelijkste gerechten van De Zeeger.

Aankomende kerst kan je thuis genieten van de lekkerste gerechten van De Zeeger. Zij leveren de ingrediënten en instructies, jij maakt de gerechten thuis in eigen keuken af. Dus trek je mooiste servies uit de kast en vier kerst met je familie en vrienden onder het genot van een feestelijk diner van De Zeeger. Het standaardmenu heeft drie gangen, maar is uit te breiden met extra gangen.  

Voorgerecht (ook als tussengerecht te bestellen)
Zalm tandoori - yoghurt parels - spaghettini van komkommer - sambai dressing 
Gerookte wild zwijnhaas - witte kool - truffel
Koolraap - zoutkorst - bieslookdressing

Hoofdgerecht
Snoekbaarsfilet - tarte tatin rode ui - appelcompote 
Runderentrecote - pastinaak - haricots - spek - kalfsjus 
Pompoenrisotto - gerookte amandel - truffel - shropshire blue 

Nagerecht (kaas ook als tussengang te bestellen)
Kerstbal - peer - amarena kers - pecannoten - pure chocolade 
Croque monsieur - honing bechamel - stilton - cranberry 

Bestellen kan tot en met 22 december via bestellen.dezeeger.nl. Ophalen kan op 24 december tussen 14:00 en 19:00 uur. De kosten bedragen € 39,50 per persoon. Per extra gang betaal je € 5. 


Meer nieuws

Maatschappelijk gisteren 17:16

Wethouder neemt buurttuin symbolisch in gebruik

Tijdens de Burendag afgelopen zaterdag in ‘Het Kruispunt’ heeft wethouder Gert Jan Schotanus de buurttuin in gebruik genomen. Met de tuin wil ‘Het Kruispunt’ iets betekenen voor de wijk. Maar ze willen ook hun liefde voor de natuur laten zien.

Verkeer en vervoer gisteren 14:55

Extra drempel aangelegd in drukke Karel Doormanstraat

Veel geparkeerde auto’s, kinderen die afgezet worden bij het kinderdagverblijf en de speeltuin bezoeken. En vergeet het bouwverkeer niet. De Karel Doormanstraat in het Alphense Rode Dorp is op dit moment een drukke straat. Bewoners maken zich zorgen om de verkeersveiligheid.

Sport gisteren 12:31

Medailles voor AZC tijdens regiokampioenschappen

Vorige week was eindelijk weer de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen voor de zwemmers van AZC: de limieten wedstrijd in Alkmaar. Dit weekend stond de eerste echte krachtmeting van het seizoen op het programma: de Regionale kampioenschappen estafette in Papendrecht.

Advertorial Horeca gisteren 11:20

Werken bij McDonald's: gastvrij, flexibel en bovenal gezellig

We kennen het allemaal: de grote gele M. Dé plek om naar toe te gaan voor een lekker burgermenu, een McFlurry of gewoon een kopje koffie. Maar een restaurant is niets zonder haar werknemers. Lars (19), Jelle (20), Sem (18) en Jitske (18) vertellen je wat werken bij McDonald’s zo uniek maakt.