Advertorial Evenementen

Kerst editie van de Scala Pubquiz, doe jij mee?

Sommige dingen in het leven gaan hand in hand. Een nieuwe persconferentie en Irma, kerst en Mariah Carey, en natuurlijk een lockdown en de Scala Pubquiz! Een nieuwe lockdown en dus ook een nieuwe Scala Presents; The Pubquiz kerst editie.

Ze zijn er weer zoals je van hen kan verwachten; een winters decor, een lastige puzzelronde en lekker veel muziek van DJ Dirk. De spelregels zijn hetzelfde. Maak een team, schrijf je in via deze link, verzin een teamnaam en zorg ervoor dat je donderdagavond 23 december om 19:00 klaar zit.

Op jouw mail ontvang je verder alle informatie. En het mooie is: iedereen mag meedoen! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Een lekker begin van de kerstvakantie. Succes allemaal!


Meer nieuws

Dieren vandaag 15:43

Saywhat Bottles: herbruikbare flessen voor dieren in nood

Je plastic flesje inruilen voor een duurzame thermosfles en tegelijkertijd bijdragen aan het welzijn van miljoenen dieren: dat is mogelijk! In samenwerking met World Animal Protection is een speciale Saywhat Bottle ontwikkeld, elk met een eigen dier. Met deze duurzame fles steun je de dieren in nood en draag je bij aan een schonere oceaan.

Politie en handhaving vandaag 10:58

Meer meldingen van geluidsoverlast, hoe kun je dit beperken?

Als het lekker weer is krijgt de politie meer meldingen binnen over geluidsoverlast. Hoe zorg je ervoor dat je bijvoorbeeld ’s avonds in de tuin kan blijven zitten zonder dat je klachten krijgt, en hoe heb je minder last van je buren?