Hotel Sinestra
Advertorial Evenementen

Kerstactiviteiten en dubbel films in Bioscoop Castellum

De kerstvakantie is in aantocht. Daarom organiseert Castellum op dinsdag en donderdag leuke activiteiten en workshops in de bioscoopfoyer. Ook zijn er twee weken lang extra veel films te zien. De bioscoop maakt de programmering eerder bekend dan normaal. Op maandag 19 december worden alle films van 22 december tot en met 5 januari gepubliceerd.

Activiteiten en workshops

Knutsel bijvoorbeeld de mooiste lantaarn in elkaar, want bij deze donkere dagen horen natuurlijk lichtjes. Op 27 en 29 december en 3 januari is er 's middags een tafel ingericht waar kinderen (voor aanvang van de film) kunnen deelnemen aan de kerstknutsel. Deze activiteit is gratis en reserveren is niet nodig.

De koks in spe kunnen zich uitleven tijdens de workshop gezond snoep maken. Dit vindt plaats op donderdag 5 januari om 12:45 uur en 14:45 uur (tijden onder voorbehoud). De workshop is vanaf maandag 19 december te boeken in combinatie met een film en kost €3,50 per persoon.

Aanbod

Nieuw is bijvoorbeeld ‘De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens’. Na ruim tien jaar eindelijk weer een nieuw avontuur in het Shrek-universum. Of de vrolijke familiefilm ‘Het Feest van Tante Rita’, met alle bekende hits van de Minidisco (als Tsjoe Tsjoe Wa). Ook staat de kerstfilm ‘Hotel Sinestra’ op het programma. Over een meisje dat op skivakantie per ongeluk alle ouders heeft weg gewenst in een boze bui. En natuurlijk de langverwachte film van James Cameron: ‘Avatar: The Way of Water’. Het vervolg op de succesvolste bioscoopfilm ooit.

Meer info en tickets via de website.


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.