Pixabay

Kerstactiviteiten in de Herenhof

Op zaterdag 14 en zaterdag 21 tot en met dinsdag 24 december zijn er verschillende activiteiten georganiseerd in Winkelcentrum de Herenhof.

Het eerste wat het winkelend publiek kan bewonderen is de speciale Kerstmarkt op zaterdag 14 december. Hier kun je ideeën opdoen voor orginele kerstcadeaus zoals accessoires en decoraties. Om de kerstsfeer nog extra aan te wakkeren zal de Mobiele X-Mas DJ tussen 12:00 uur en 16:00 uur voor entertainment zorgen. De beste kerstliedjes worden gedraaid op een mobiele dj set. Hierdoor krijgt iedere bezoeker een kerstgevoel en een lach op het gezicht.

Op zaterdag 21 december is een dag voor de kleintjes. Er wordt die dag van 12:00 uur tot 16:00 uur een workshop gegeven voor winterhuisjes maken. Ook rijdt er door het winkelcentrum een poffertjeskraam. De dag erna zal er een kersttrein rijden door het centrum, tussen 12:00 uur en 16:00 uur kun je hier gebruik van maken. In de middag zal een Dickens koor aanwezig zijn. Zij zullen de mooiste kerstklassiekers gaan zingen.

Maandag 23 en dinsdag 24 december kan iedereen een ritje maken van de rodelbaan. Verder zal er lekkere erwtensoep en warme chocolademelk aangeboden worden.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Evenementen vandaag 09:10

Laatste weekend schaatsen in Archeon

Tot en met zondag 19 januari kun je nog schaatsen op de overdekte ijsbaan bij museumpark Archeon. Ook in het laatste weekend mag de warme chocomel of koffie/thee niet ontbreken na afloop. Tijdens 'Vier de Winter' is er genoeg te beleven in het museumpark!

Calamiteiten vandaag 03:11

Ravage na eenzijdig ongeval op de Prins Bernhardlaan

Een flink ongeval vrijdag op zaterdagnacht op de Prins Bernhardlaan in Alphen aan den Rijn. Een personenauto raakte bij een eenzijdig ongeval zwaar beschadigd, de bestuurder sloeg op de vlucht.  

Blog Opinie gisteren 20:13

MINERVA Framen

Lig ik dus half in m'n blootje op een massagetafel. Moet ik uitleggen wat framen is. Voor wie het ook niet precies weet: framen is iets op een bepaalde manier voorstellen. Meestal niet met de bedoeling om dat feitelijk te doen of op een leuke positieve manier.

Advertorial Horeca gisteren 17:25

's-Molenaarsbrug pakt uit met een nieuwe menukaart

Ieder seizoen bereiden de chefs van restaurant ’s-Molenaarsbrug nieuwe specialiteiten voor op de menukaart. De nieuwe menukaart is deze week ingegaan, niet alleen voor het diner, maar ook voor de lunch kun je terecht voor heerlijk nieuwe gerechten.

Overige gisteren 16:42

Verhuizing Hondenspeelplaats laat op zich wachten

Er heerst een gevoel van irritatie en frustratie bij De Alphense Hondenbezitter. Zij moeten nog langer wachten voordat zij de nieuwe locatie voor de Hondenspeelplaats in gebruik kunnen nemen.

Sport gisteren 15:54

WV Avanti-renners naar NK veldrijden

Zaterdag 25 januari wordt in Moergestel het NK veldrijden verreden voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar. Een aantal leden van WV Avanti zullen ook deelnemen aan het NK.