Pixabay

Kerstactiviteiten in de Herenhof

Op zaterdag 14 en zaterdag 21 tot en met dinsdag 24 december zijn er verschillende activiteiten georganiseerd in Winkelcentrum de Herenhof.

Het eerste wat het winkelend publiek kan bewonderen is de speciale Kerstmarkt op zaterdag 14 december. Hier kun je ideeën opdoen voor orginele kerstcadeaus zoals accessoires en decoraties. Om de kerstsfeer nog extra aan te wakkeren zal de Mobiele X-Mas DJ tussen 12:00 uur en 16:00 uur voor entertainment zorgen. De beste kerstliedjes worden gedraaid op een mobiele dj set. Hierdoor krijgt iedere bezoeker een kerstgevoel en een lach op het gezicht.

Op zaterdag 21 december is een dag voor de kleintjes. Er wordt die dag van 12:00 uur tot 16:00 uur een workshop gegeven voor winterhuisjes maken. Ook rijdt er door het winkelcentrum een poffertjeskraam. De dag erna zal er een kersttrein rijden door het centrum, tussen 12:00 uur en 16:00 uur kun je hier gebruik van maken. In de middag zal een Dickens koor aanwezig zijn. Zij zullen de mooiste kerstklassiekers gaan zingen.

Maandag 23 en dinsdag 24 december kan iedereen een ritje maken van de rodelbaan. Verder zal er lekkere erwtensoep en warme chocolademelk aangeboden worden.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek gisteren 18:42

Alphens Restaurantweek: Bowling Alphen - een culinaire strike

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Bowling Alphen.

Advertorial Winkels gisteren 14:46

Bieronline: een webshop met speciaalbieren

De afgelopen maanden hebben John en Maarten van Bier Online het steeds vaker gehad over het starten van een webshop met speciaalbieren. ‘’Tijdens de coronapandemie hebben wij besloten het risico te nemen en deze webshop te realiseren. Dit kon mede dankzij onze kennis, aangezien wij naast Bier Online allebei een fulltimebaan in de ICT hebben.’’

Overige gisteren 09:31

Ontsnapte pinguïn uit Avifauna gevonden

Eerder deze week is er een pinguïn ontsnapt uit vogelpark Avifauna. Na eerder gesignaleerd te zijn bij Nieuwveen werd het beestje gisteren eindelijk gevonden in Bodegraven.

Alphens Restaurantweek 8 aug. 2020 17:35

Alphens Restaurantweek: Osteria La Piazza - waan je in ‘la dolce vita’

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Osteria La piazza!