Kringloop Alphen

Kerstmarkt bij de kringloop: “Het lijkt hier wel een tuincentrum”

Bakken vol kerstballen, engelenhaar, slingers, mokken met warme chocolademelk én een kerstbomenshow. Dat klinkt als een beschrijving van elk willekeurig tuincentrum rond de kerstperiode, maar volgende week is dit ook het geval bij Kringloop Alphen. “Je verwacht het misschien niet, maar ook kunstbomen die al een ander huis hebben gehad, kunnen er nog prachtig en vol met naalden uitzien.”

Heb je al plannen voor zaterdag 31 oktober? Zeg die dan maar af, want de opening van de kerstmarkt in Kringloop Alphen wil je niet missen! Dan staan er namelijk bakken vol kerstballen, engelenhaar, slingers en mokken voor zalige warme chocomelk op je te wachten. En zie je even door de bomen het bos niet meer? Nou, dan heb je de heuse kerstbomenshow nog niet gezien! Dan komen er kunstbomen bij die eerder al in een ander huis hebben gestaan, maar nog wel steeds vol met naalden zitten.

Kringloop Alphen organiseerde de kerstmarkt de laatste jaren in een aparte hoek van de winkel, maar dit jaar is de opzet ruim en verspreid door de hele winkel, zodat iedereen in alle veiligheid kan smullen van al dat moois. “Je kunt er wel een middagje voor uit trekken voordat je alles hebt gezien. We durven rustig te beweren dat je bij onze kerstmarkt kunt slagen voor al je kerstaccessoires”, stelt Jolands Neijman van Kringloop Alphen. “Je valt van de ene in de andere verbazing. Zo veel spullen, het lijkt wel een tuincentrum!”


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:06

Geen last meer van warme nachten

Dit weekend kunnen de temperaturen oplopen tot 30 graden. Zie je er ook zo tegen op? Die warme zomernachten… Bloedheet in bed en zwetend wakker worden. Gelukkig kan dat anders! Met Dutch Dream Slaapcomfort kom je goed voorbereid de warme zomernachten door.

Gemeente gisteren 15:59

Gemeente onderzoekt ondermijning in buitengebied

In augustus 2022 heeft de Gemeente een onderzoek gestart naar ondermijning in het buitengebied. Dit onderzoek, waarbij 198 adressen zijn bezocht, is onlangs afgerond.