Zomerspektakel aan het Meer / Keukenwarenhuis.nl

Keukenwarenhuis.nl sponsort het Zomerspektakel: “We doen graag wat terug voor de maatschappij”

Het Zomerspektakel aan het Meer kan dit jaar rekenen op een nieuwe hoofdsponsor: Keukenwarenhuis.nl. Eigenaar Mark Verkerk is trots op deze stap: “We komen al jaren op het Zomerspektakel. Hoe tof is het om nu op een andere manier een bijdrage aan dit evenement te leveren?”

Met zo’n 70.000 bezoekers in één weekend is het Zomerspektakel aan het Meer met stip het grootste festival van Alphen aan den Rijn en omstreken. En op 2, 3 en 4 juni 2023 mogen we weer! Dan wordt het evenemententerrein bij de Zegerplas in Alphen aan den Rijn weer omgetoverd tot festivallocatie. Om het evenement ook dit jaar weer tot een waar succes te maken, is Keukenwarenhuis.nl toegevoegd aan het exclusieve rijtje met hoofdsponsoren.

Maatschappelijke betrokkenheid

"Voor ons was het een logische stap om hoofdsponsor te worden van het Zomerspektakel”, vertelt eigenaar Mark Verkerk. “We hebben altijd geloofd in het belang van maatschappelijke betrokkenheid. Op landelijk niveau sponsoren we FC Dordrecht, maar begin dit jaar besloten we dat we ook graag op lokaal niveau van ons wilden laten horen. Aangezien Alphen aan den Rijn niet één grote voetbalclub heeft, vonden we grote lokale evenementen interessant. Daar is het Zomerspektakel het perfecte evenement voor, toch?”

Dat Keukenwarenhuis.nl voor een evenement in Alphen aan den Rijn koos, komt niet uit het niets. De roots van het familiebedrijf liggen namelijk in Ter Aar en Alphen aan den Rijn. “Een groot deel van onze klanten komt ook uit deze regio. Daarom willen we voor onze klanten uit deze regio ook wat terugdoen. Als grootste festival in de omgeving biedt het Zomerspektakel ons de mogelijkheid om dit op een tastbare en zichtbare manier te doen.”

Binnen 24 uur geregeld

Keukenwarenhuis.nl mag dan dit jaar voor het eerst hoofdsponsor van het Zomerspektakel zijn, de familie Verkerk zelf is al jaren betrokken bij het evenement. Zo is Rianne Verkerk al jaren actief als vrijwilliger bij de Obstacle Run, wat onderdeel uitmaakt van het Zomerspektakel. “Via Rianne kwamen we in contact met Ricardo van den Belt. Toen hij zag dat we sponsor waren van de 20 van Alphen, zei hij: waarom sponsoren jullie niet ook de Obstacle Run? Daar hadden we wel oren naar. Niet veel later was het geregeld, binnen 24 uur zelfs.”

En niet te vergeten: de medewerkers van Keukenwarenhuis.nl gaan steevast elke editie naar het Zomerspektakel. Een groot deel van hen doet ook mee aan de Obstacle Run. “Ook dit jaar kijkt iedereen weer uit naar het festival. De organisatie heeft het weer voor elkaar gekregen om een geweldig programma neer te zetten. Daar kunnen wij als hoofdsponsor alleen maar trots op zijn!”

Wil jij ook genieten van de gaafste optredens, spannende activiteiten en heerlijke versnaperingen? Wees er dan snel bij! De kaarten voor vrijdagavond 2 juni zijn namelijk al voor 80% uitverkocht.

Koop je tickets voor het Zomerspektakel aan het Meer >


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 16:43

Stralend van binnen en van buiten? Ontdek Transformational Cupping bij Chi & Zo

Wil je van je cellulite af en wil je die plattere buik? Of heb je genoeg van die aanhoudende hoofdpijn? Voel je je belemmerd door rugpijn, zware benen of pijnlijke knieën? Zoek niet verder, want de oplossing is er: Transformational Cupping. Deze fantastische methode kan je van al deze klachten af helpen of doen verminderen.

Milieu en duurzaamheid vandaag 15:21

Starten met duurzaamheid en voedselvoorziening

Nu vandaag de dag veel producten in de supermarkt duurder worden en vaak ook van ver komen, loont het om zelf voedsel te verbouwen en lokale producten te kopen. Dit draagt bij aan betaalbaar, duurzaam en lekker leven! Om hier meer over te leren ben je zaterdag 20 april welkom bij de Groene Inspiratiemarkt van het Huis van Duurzaamheid.

Advertorial Politiek plein vandaag 14:10

GroenLinks blij met sluiting Ziendeweg voor doorgaand verkeer

GroenLinks is blij, want de Ziendeweg wordt autovrij. Volgens de partij betekent dit een enorme verbetering voor natuur, dieren en mensen die in dit gebied willen fietsen en wandelen. GroenLinks heeft hiervoor druk uitgeoefend in de raad, via acties, en door steun aan bezorgde omwonenden.

Maatschappelijk vandaag 12:59

Goede doelen ontvangen cheque van Stichting Kringloop Alphen

Goede doelen in Alphen aan den Rijn ontvingen deze week een hartverwarmende verrassing van Stichting Kringloop Alphen. Elk jaar streeft de stichting ernaar een bedrag aan goede doelen te schenken. Na een oproep aan klanten, personeel en andere geïnteresseerden werden tien organisaties geselecteerd om een cheque te ontvangen, variërend van 500 tot 1500 euro, afhankelijk van hun verzamelde punten.

Politie en handhaving vandaag 11:45

Insluiper betrapt en gearresteerd met pepperspray op zak

Afgelopen weekend werd de rust van een bewoner aan de Blijenbergstraat in Alphen aan den Rijn ruw verstoord toen er plotseling een ongewenste gast in de woning stond. De bewoner zag tot zijn verbazing een vreemde man in zijn huis staan, met zijn portemonnee in zijn hand.

Maatschappelijk vandaag 10:32

Inzamelingsactie sportkleding bij Scala College voor SPORT JE OOK MEE?!

Deze week start op alle vestigingen van het Scala College een bijzondere inzamelingsactie van sportkleding voor het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers worden aangemoedigd om gebruikte sportkleding te doneren door deze tot en met dinsdag 23 april in te leveren bij speciale containers in de hal. Gisteren stonden de eerste docenten en leerlingen al klaar om hun bijdrage te leveren.