Zomerspektakel aan het Meer / Keukenwarenhuis.nl

Keukenwarenhuis.nl sponsort het Zomerspektakel: “We doen graag wat terug voor de maatschappij”

Het Zomerspektakel aan het Meer kan dit jaar rekenen op een nieuwe hoofdsponsor: Keukenwarenhuis.nl. Eigenaar Mark Verkerk is trots op deze stap: “We komen al jaren op het Zomerspektakel. Hoe tof is het om nu op een andere manier een bijdrage aan dit evenement te leveren?”

Met zo’n 70.000 bezoekers in één weekend is het Zomerspektakel aan het Meer met stip het grootste festival van Alphen aan den Rijn en omstreken. En op 2, 3 en 4 juni 2023 mogen we weer! Dan wordt het evenemententerrein bij de Zegerplas in Alphen aan den Rijn weer omgetoverd tot festivallocatie. Om het evenement ook dit jaar weer tot een waar succes te maken, is Keukenwarenhuis.nl toegevoegd aan het exclusieve rijtje met hoofdsponsoren.

Maatschappelijke betrokkenheid

"Voor ons was het een logische stap om hoofdsponsor te worden van het Zomerspektakel”, vertelt eigenaar Mark Verkerk. “We hebben altijd geloofd in het belang van maatschappelijke betrokkenheid. Op landelijk niveau sponsoren we FC Dordrecht, maar begin dit jaar besloten we dat we ook graag op lokaal niveau van ons wilden laten horen. Aangezien Alphen aan den Rijn niet één grote voetbalclub heeft, vonden we grote lokale evenementen interessant. Daar is het Zomerspektakel het perfecte evenement voor, toch?”

Dat Keukenwarenhuis.nl voor een evenement in Alphen aan den Rijn koos, komt niet uit het niets. De roots van het familiebedrijf liggen namelijk in Ter Aar en Alphen aan den Rijn. “Een groot deel van onze klanten komt ook uit deze regio. Daarom willen we voor onze klanten uit deze regio ook wat terugdoen. Als grootste festival in de omgeving biedt het Zomerspektakel ons de mogelijkheid om dit op een tastbare en zichtbare manier te doen.”

Binnen 24 uur geregeld

Keukenwarenhuis.nl mag dan dit jaar voor het eerst hoofdsponsor van het Zomerspektakel zijn, de familie Verkerk zelf is al jaren betrokken bij het evenement. Zo is Rianne Verkerk al jaren actief als vrijwilliger bij de Obstacle Run, wat onderdeel uitmaakt van het Zomerspektakel. “Via Rianne kwamen we in contact met Ricardo van den Belt. Toen hij zag dat we sponsor waren van de 20 van Alphen, zei hij: waarom sponsoren jullie niet ook de Obstacle Run? Daar hadden we wel oren naar. Niet veel later was het geregeld, binnen 24 uur zelfs.”

En niet te vergeten: de medewerkers van Keukenwarenhuis.nl gaan steevast elke editie naar het Zomerspektakel. Een groot deel van hen doet ook mee aan de Obstacle Run. “Ook dit jaar kijkt iedereen weer uit naar het festival. De organisatie heeft het weer voor elkaar gekregen om een geweldig programma neer te zetten. Daar kunnen wij als hoofdsponsor alleen maar trots op zijn!”

Wil jij ook genieten van de gaafste optredens, spannende activiteiten en heerlijke versnaperingen? Wees er dan snel bij! De kaarten voor vrijdagavond 2 juni zijn namelijk al voor 80% uitverkocht.

Koop je tickets voor het Zomerspektakel aan het Meer >


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 17:43

D.O.S. viert groot succes met Clubkampioenschap

Op zondag 21 april kwamen de schijnwerpers te staan op de turntalenten van Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn tijdens het Clubkampioenschap voor recreatieve turners en turnsters. Met een deelname van 155 enthousiaste leden, waarvan velen voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, was het een sportieve en gezellige dag.

Politiek gisteren 16:22

Gemeentelijke erepenning voor Museumpark Archeon

Tijdens een feestelijke Limesbijeenkomst is woensdag 24 april de gemeentelijke erepenning door burgemeester Liesbeth Spies uitgereikt aan Museumpark Archeon. Het museum krijgt de penning voor verdiensten voor gemeente Alphen aan den Rijn op het gebied van educatie, cultuurbehoud, toerisme, sociale betrokkenheid en werkgelegenheid.

Advertorial Theater gisteren 15:09

Het boek Rust en Vreugd van Hendrik Groen in het theater!

Iedereen kent ze wel, de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen waarin hij het dagelijks leven in zijn verzorgingshuis beschrijft. De schrijver heeft in een van zijn meest recente werken, Rust en Vreugd, zijn verzorgingshuis verruilt voor een volkstuin, waarvan de voorstelling binnenkort in Castellum te zien is!

Politiek gisteren 13:51

Subsidie voor 2000 jaar geschiedenis en 10 jaar eenheid

Gemeente Alphen aan den Rijn viert dit jaar dat tien jaar geleden uit drie gemeenten één gemeente is ontstaan. In de hele gemeente worden kleinschalige feestjes gevierd. Organisatoren kunnen hiervoor subsidie aanvragen. In de pot zit in totaal € 75.000,- voor inwonersactiviteiten.

Politiek gisteren 12:17

Plan voor sportcomplex De Bijlen nog niet klaar

De Rijnstreekhal wordt opnieuw voor een half miljoen euro opgeknapt. De hal is dan voor de komende vijf jaar geschikt voor gebruik. De reden is dat het plan voor een nieuw sportcomplex in De Bijlen nog niet klaar is. Dit plan kan pas worden afgemaakt na de komende bezuinigingsronde door de Alphense gemeenteraad.

Politiek gisteren 10:46

Subsidie voor isolatie goedkope koopwoningen

Eigenaar-bewoners van goedkope slecht geïsoleerde koopwoningen in gemeente Alphen aan den Rijn kunnen subsidie aanvragen voor het isoleren van hun woning. Het gaat om vloerisolatie, dubbel glas en dakisolatie. Het maximale subsidiebedrag is € 1.460,- per woning.