Advertorial Economie

KIEK is up-to-date op vind.allesinalphen.nl, jouw bedrijf ook?

De gemeente INTOmedia en Alphens.nl werken samen aan database vind.allesinalphen.nl. Het streven is om vind.allesinalphen.nl dé database voor Alphenaren en omgeving Alphen aan den Rijn te maken. Dit project stimuleert ook de lokale economie, omdat zowel consumenten als andere ondernemers elkaar zo makkelijker kunnen vinden en helpen. Wij moedigen ondernemers aan om hun gegevens te controleren en aan te vullen. In een enkel geval kloppen de gegevens niet, ontdekte Daan van KIEK Kinderlifestyle.

Daan bezocht laatst uit nieuwsgierigheid zijn pagina op vind.allesinalphen.nl en kwam tot de conclusie dat zijn gegevens niet klopten. “Natuurlijk moeten mijn gegevens kloppen, zodat iedereen weet wat KIEK te bieden heeft en waar ze ons kunnen vinden,” vertelt Daan. “Ik heb dan ook direct actie ondernomen om de gegevens te wijzigen.”

KIEK zit gevestigd in de Julianastraat. Daan vindt het de beste locatie van Alphen voor zijn winkel, “zo tegenover de kerk en naast de kroeg.” Door de combinatie van de online aanwezigheid, mond-tot-mondreclame en de grote verscheidenheid aan producten spreekt deze winkel veel mensen aan, ook buiten Alphen aan den Rijn.

Van zwangere vrouw tot kinderen en tieners
Bij KIEK is een ruim assortiment beschikbaar: van zwanger zijn tot heel veel producten voor baby’s en het gaat door tot kinderen van 16 jaar oud. Het is de enige kinderlifestylewinkel die ook positiekleding verkoopt in Alphen aan den Rijn.

Behalve kleding kun je ook terecht voor originele cadeaus – kraamcadeautjes zijn dan ook erg populair. Denk aan boeken voor papa’s en mama’s, sieraden voor mama en kind en een extra lange washand, zodat je samen met je kindje kunt douchen zijn favorieten in de winkel.

Zomeractie
Omdat het zomer is, is er sale op de zomerkleding: 30 tot 40% korting op bijvoorbeeld zwemkleding en zomerjassen. Daarnaast zijn er geregeld andere acties, zoals de vaste actie 5 euro korting bij de aankoop van twee jeans.

Check de gegevens op vind.allesinalphen
Wat moet je als ondernemer doen als de gegevens niet kloppen? Neem contact op via info@allesinalphen.nl en wij gaan het regelen. Zoek hier jouw bedrijfsnaam en controleer meteen of alle gegevens kloppen.


Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 16:49

Live muziek met Rooftop Muziek bij wijnbar La Bodega ‘87

Het mag weer! De live muziekavonden bij wijnspeciaalzaak en wijnbar La Bodega ’87 zijn vanaf aanstaande zaterdag 25 september weer terug. “We hebben er ontzettend naar uitgekeken en trappen zaterdag af met het fantastische duo van Rooftop Music.”

Politie vandaag 16:10

Politie arresteert Alphenaar voor beschieten van woning in België

Dinsdagochtend heeft het arrestatieteam van de politie een Alphenaar aangehouden voor een schietincident in de regio Antwerpen dat op 7 augustus plaatsvond. “De man wordt ervan verdacht een woning te hebben beschoten waar op dat moment minderjarige personen aanwezig waren.”

Advertorial Sport vandaag 14:21

Een webshop ingericht voor jouw voetbalvereniging

Sinds kort is het mogelijk om bij Plutosport een clubwebshop in te richten voor jouw eigen club! En dat is niet alleen heel interessant voor de club, maar ook heel handig voor de leden.