Advertorial Economie

KIES voor mondzorg onder narcose bij De Beste van Nederland

In het nieuwe seizoen van 'De Beste van Nederland' gaat de strijd onder meer tussen de beste tandartspraktijken, beautysalons en dansscholen van het land. Tandartspraktijk KIES voor mondzorg onder narcose uit Alphen aan den Rijn doet ook mee in de categorie 'tandartsen'.

KIES voor mondzorg onder narcose is een gespecialiseerde tandartspraktijk in Alphen, waar de tandartsbehandeling onder narcose plaatsvindt. "Wij zijn een moderne tandartspraktijk die begrijpt dat er ook mensen zijn die liever niet naar de tandarts gaan", aldus KIES voor mondzorg onder narcose.

De praktijk doet mee aan het nieuwe seizoen van De Beste Van Nederland en hoopt uiteindelijk door de kijkers te worden gekozen tot de 'beste' van Nederland. De praktijk is al geselecteerd als de beste van Zuid-Holland en gaat nu de strijd aan met elf andere praktijken. "De kroon op ons werk!", noemt de tandartspraktijk de nominatie.

Stemmen
De kijkers bepalen via rtl.nl/debestevannederland per categorie wie als winnaars uit de bus komen. Op maandag 4 juni om 19.00 uur zal De Beste van Nederland alle winnaars bekend maken via de Facebookpagina.

Uitzending
De uitzending met De Beste Tandartspraktijken van Nederland is te zien op zaterdag 12 mei om 16.00 uur bij RTL4. De herhaling van het programma wordt zondag 13 mei om 09.30 uur uitgezonden.

Meer informatie over KIES voor mondzorg onder narcose? Bezoek www.stoptandartsangst.nl en www.dutand.nl


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 18:43

Auto drie keer over de kop bij Hazerswoude

Een bestuurder van een auto is vanmiddag drie keer over de kop geslagen op de N11 ter hoogte van Hazerswoude. De bestuurder kon zelf uit de auto komen.

Overige vandaag 15:30

Designstoel voor Alphenaar Ad de Bruijn

Winnaar Ad de Bruijn en zijn vrouw Yvonne ontvingen afgelopen week de designfauteuil Caruzzo van Leolux uit handen van Gert de Jeu, eigenaar van Berden by Houweling. Ad: “Eigenlijk bizar dat we dit winnen, want we hebben nog nooit iets gewonnen. Wij zijn hier echt enorm blij mee. Zo’n stoel past heel goed bij ons.”  

Horeca vandaag 14:40

Officiële opening Knøss

Zaterdag 21 september is de officiële opening van horecagelegenheid Knøss. Speciaal voor de opening zijn er gratis kaneelbroodjes voor alle gasten!  

Politiek vandaag 13:40

Fietsknelpunten Top 10 wordt vervangen door Programma Fiets

Gemeente Alphen aan den Rijn wil veel meer voorrang geven aan fietsers. Daarom is een visie gemaakt met een Fietsprogramma. Het gemeentelijke fietsbeleid vervangt de nu toe gebruikt Top 10 Fietsknelpunten van de Fietsersbond.