Advertorial Economie

KIES voor mondzorg onder narcose bij De Beste van Nederland

In het nieuwe seizoen van 'De Beste van Nederland' gaat de strijd onder meer tussen de beste tandartspraktijken, beautysalons en dansscholen van het land. Tandartspraktijk KIES voor mondzorg onder narcose uit Alphen aan den Rijn doet ook mee in de categorie 'tandartsen'.

KIES voor mondzorg onder narcose is een gespecialiseerde tandartspraktijk in Alphen, waar de tandartsbehandeling onder narcose plaatsvindt. "Wij zijn een moderne tandartspraktijk die begrijpt dat er ook mensen zijn die liever niet naar de tandarts gaan", aldus KIES voor mondzorg onder narcose.

De praktijk doet mee aan het nieuwe seizoen van De Beste Van Nederland en hoopt uiteindelijk door de kijkers te worden gekozen tot de 'beste' van Nederland. De praktijk is al geselecteerd als de beste van Zuid-Holland en gaat nu de strijd aan met elf andere praktijken. "De kroon op ons werk!", noemt de tandartspraktijk de nominatie.

Stemmen
De kijkers bepalen via rtl.nl/debestevannederland per categorie wie als winnaars uit de bus komen. Op maandag 4 juni om 19.00 uur zal De Beste van Nederland alle winnaars bekend maken via de Facebookpagina.

Uitzending
De uitzending met De Beste Tandartspraktijken van Nederland is te zien op zaterdag 12 mei om 16.00 uur bij RTL4. De herhaling van het programma wordt zondag 13 mei om 09.30 uur uitgezonden.

Meer informatie over KIES voor mondzorg onder narcose? Bezoek www.stoptandartsangst.nl en www.dutand.nl


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 10:05

Scheiden en je huis verkopen… wat nu?

Als je gaat scheiden, is het verkopen van je woning vaak wel het laatste waar je aan wil denken. Tegelijkertijd wil je dat het allemaal zo soepel en snel mogelijk geregeld wordt. Maar hoe? Makelaardij Woondroom Alphen denkt hierin mee en biedt specifieke verkoopbegeleiding bij echtscheiding.

Sport vandaag 09:18

Goud voor Naomi op tweede districtswedstrijd

Op zondag 16 februari werd de tweede districtswedstrijd voor de pupillen N3 en Jeugd N4 georganiseerd. Naomi wist een gouden medaille in de wacht te slepen op de meerkamp.

Calamiteiten gisteren 15:26

Botsing tussen twee voertuigen

Rond 14:45 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de kruising van de Handelsweg en de Bedrijfsweg in Alphen.  

Overige gisteren 11:08

Reis mee door historisch landschap

De meeste Alphenaren zullen het niet meer weten, maar ooit liep er een spoorlijn vanuit Noord-Holland langs Nieuwveen naar Alphen aan den Rijn. Her en der zijn er nog restanten van deze spoorlijn te vinden. Voor het project ‘Grand Tour door historisch landschap’ heeft toen_anno_nu jouw hulp nodig.

Overige 15 feb. 2020 20:32

Koninklijke onderscheiding voor meneer B.J. Turken

Meneer Turken ontving op 15 februari 2020 uit handen van burgemeester Spies een Koninklijke Onderscheiding (Lintje). Turken is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg de versierselen opgespeld voorafgaand aan de korfballeague wedstrijd van Tempo1.