Sportsbar Alphen
Advertorial Sport

Kijk de wedstrijd Nederland - Ecuador in de Sportsbar Alphen

Het WK is los en Sportsbar Alphen in de Esports Game Arena is vrijdag the place to be! Voor 11 euro krijg je 1 liter Bud bier per persoon en gratis bitterballen. En na de WK wedstrijd is het karaoke!

Vanuit je werk kan je direct door naar Sportsbar Alphen in de Raadhuisstraat om vanaf 17.00 uur de WK wedstrijd Nederland - Ecuador te kijken. Er is plaats voor meer dan 150 mensen die kunnen kijken op 10 schermen en 2 beamers! Naast VIP tafels en gezellige zitjes, kan je ook heerlijk chillen op banken op het podium. Geen bende thuis, maar full service en maximale gezelligheid.

Ook aan avondeten is gedacht. Vanuit een samenwerking met Fers Friethuys kan je friet, snacks en hamburgers krijgen en Is Morus zorgt voor de beste pizza's van Alphen. Wijntje erbij? Daar zorgt La Bodega voor, waarmee het feest compleet is.

Vergeet niet al je vrienden mee te nemen, want je kan de hele dag poolen, darten en racen. En wat dacht je van een potje FIFA in de rust? Zo kan de hele familie genieten.

Na de wedstrijd is het zeker geen tijd om naar huis te gaan, want vanaf 21.00 gaat de beroemde karaoke van start. Daag elkaar uit of laat je verborgen talent horen! Het is één van de leukste avonden van de maand, dus mis het niet. Tot vrijdag!


Meer nieuws

Sport vandaag 16:56

Wens komt uit voor ritmische gymnastiek Wilskracht

De mooie prestaties van de ritmische gymnasten van Wilskracht van het afgelopen seizoen zijn niet onopgemerkt gebleven. Vele podiumplaatsen schreven de gymnasten op hun naam. Hierdoor is een lang gekoesterde wens van de afdeling ritmische gymnastiek van Wilskracht in vervulling gegaan.

Advertorial Evenementen vandaag 16:03

Zaterdag 17 december: Winterplein De Baronie

Het plein van Winkelcentrum de Baronie wordt op zaterdag 17 december omgebouwd tot winterplein. Met een ingepakt cadeautje in de hand en kerstliedjes op de achtergrond kun je de laatste kerstcadeautjes rustig shoppen bij de Baronie. Is je kerstcadeautje nog niet ingepakt, laat hem feestelijk inpakken door de inpakbus.

Overige vandaag 15:15

Geen verbod op gokreclames in Alphen aan den Rijn

In de buitenruimte wordt op meerdere plekken reclame gemaakt. GroenLinks vindt echter dat buitenreclame voor bijvoorbeeld schadelijke producten of diensten verboden moet worden. Zo ook reclame voor kansspelen.

Politie en handhaving vandaag 13:38

Politie adviseert: maak je fietslicht in orde

Vanaf zondag 30 oktober is de wintertijd weer aangebroken. Wat betekent dat het s ’avonds sneller donker wordt. Daarom adviseert de politie je fietslicht in orde te maken. 

Winactie Feestdagen vandaag 12:46

WIN: Een oliebollenpakket van Kabalt’s Oliebollenkraam

Ben jij gek op oliebollen en kun je niet wachten tot oud en nieuw? Goed nieuws! Wij mogen namens Kabalt’s Oliebollenkraam aan de Euromarkt en bij De Herenhof 4x een oliebollenpakket weggeven.