Advertorial Economie

Kinder-EHBO cursus voor ouders bij Shezaf kinderopvang

Shezaf organiseert jaarlijks een workshop voor ouders. De oudercommissie hield deze op donderdag 11 april en dit jaar stond het thema Kinder-EHBO centraal.

De opkomst voor de workshop was groot en de sfeer was gezellig. Onderwerpen als reanimatie bij volwassenen – baby en kind, verstikking, brandwonden, vergiftiging en insectenbeten kwamen aan bod. De opgedane kennis werd getest met een interactieve quiz. “Er zaten fanatieke ouders in de zaal, erg leuk om te zien dat iedereen enthousiast mee deed”, meldt Shezaf.

Oudercommissie
De oudercommissie organiseert één keer per jaar een workshop met een bepaald thema. Eerdere thema’s die aan bod kwamen waren voeding, spelen en social media. Op deze manier kan Shezaf ouders extra kennis bijbrengen.

De oudercommissie behartigt de belangen van ouders en kinderen en denkt mee met de directie en het bestuur van Shezaf. Ook draagt zij bij aan een open communicatie tussen ouders, pedagogisch medewerkers en directie.

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Aarhof verkocht
Stadshart gisteren 20:46

Aarhof verkocht

Winkelcentrum de Aarhof is verkocht aan de HAL. Morgen worden de plannen voor het winkelcentrum bekend gemaakt. We gaan u op de hoogte houden. 

Wilhelmus op de boom
Gemeente gisteren 13:43

Wilhelmus op de boom

Eind april 1945 was het tij geheel ten gunsten van de geallieerden gekeerd. De bevrijding van het nog bezette deel van Nederland was slechts een kwestie van dagen. Het verschuiven van de avondklok van 8 naar 9 uur was een van de eerste tekenen van de naderende bevrijding. In de nacht van 28 op 29 april trouwden Adolf Hitler en Eva Braun. Op de 30e april pleegden ze zelfmoord.  Hitler werd opgevolgd door Groot-Admiraal Dönitz. Zijn belangrijkste opdracht volgens hemzelf was het leven van de Duitsers redden. Daartoe was overgave aan de geallieerden noodzakelijk.