Kinderboerderij Zegersloot

Kinderboerderij Zegersloot verwelkomt zeven biggetjes

Het jaar werd meteen goed gestart bij Kinderboerderij Zegersloot in Alphen aan den Rijn. De boerderij heeft zeven nieuwe biggetjes mogen verwelkomen.

“Molly is bevallen”, laat Kinderboerderij Zegersloot weten op 1 januari 2023. De uitgerekende datum van het varken was 31 december. Molly heeft echter een dagje gewacht en dus zijn de biggetjes geboren op de eerste dag van het nieuwe jaar.

Vanaf nu kun je de biggetjes bewonderen in Kinderboerderij Zegersloot.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 08:59

Bewoners bieden petitie tegen gratis parkeren in centrum aan

Centrumbewoners zijn donderdag 30 maart massaal naar het Alphense gemeentehuis gekomen. Zij hebben een petitie ondertekend waarin zij bezwaar maken tegen het nieuwe parkeerbeleid. De petitie is namens de bewoners door Nel Schouten overhandigd en door wethouder Relus Breeuwsma namens college en raad in ontvangst genomen.

Sport gisteren 15:57

Voor de zomer meer duidelijkheid over nieuwe locatie TV Nieuwe Sloot

Eerder deze maand kreeg Tennisvereniging Nieuwe Sloot slecht nieuws: het racketcentrum kon niet vernieuwd worden. Sinds vorige week kan de vereniging weer wat optimistischer naar de toekomst kijken. Voor de zomer komt namelijk meer duidelijkheid over een nieuwe locatie.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 13:45

Afronding Klimaatbos uitgesteld vanwege regenval

De afgelopen maanden is langs de N11 hard gewerkt aan het Alphense Klimaatbos. Hoewel de werkzaamheden op 28 maart afgerond hadden moeten zijn, is het Klimaatbos nog niet af. Dit vanwege weeromstandigheden.