Parkvilla
Advertorial Voor Kinderen

Kinderen enthousiast over cultuureducatieproject ‘Verwonder om de hoek’

Afgelopen week is het cultuureducatieproject ‘Verwonder om de hoek’ van start gegaan in en om het Rode Dorp. Tientallen kinderen van drie verschillende basisscholen gingen aan de slag met activiteiten binnen de vier pijlers: techniek, natuur, cultuur en natuur.

“Dit project biedt kinderen de mogelijkheid hun passies en talenten te ontdekken”, vertelt Fatima Koote, coördinator educatie van Parkvilla. “Wij hebben, na overleg met de scholen, geïnventariseerd waar behoefte aan is en naar gelang de wensen een afwisselend programma samengesteld.”

Het project startte dinsdag met de lessen biodiversiteit van Avifauna, waar kinderen zich uitleefden op het maken van een insectenhotel. Woensdag stond een theaterles van het Jeugdtheaterhuis op het programma, op donderdag was de beurt aan DOS, die met een afwisselende dansles veel verschillende dansvormen voorbij liet komen. Afgelopen vrijdag was techniek aan de beurt met de Willie Wortelkunstclub met het thema ‘hoe bouw ik een toren’. Parkvilla docente Lisa van der Quast hoopt dat deze kunstclub blijft bestaan en in januari doorgaat.

Zie de website www.verwonderomdehoek.nl voor meer informatie en inschrijvingen.

Verwonder om de hoek_parkvilla.jpg


Meer nieuws

Alphens Sinterklaas Journaal Voor Kinderen vandaag 07:29

Het Alphens Sinterklaas Journaal 2020 - Aflevering 17

Ook dit jaar beleven de Sint en zijn pieten weer de leukste avonturen. De zeventiende aflevering van het Alphens Sinterklaas Journaal kun je nu zien op Alphens.nl! Tot en met 4 december iedere schooldag een nieuwe aflevering.

Politiek gisteren 18:42

Aanvraag bijdrage impulsgelden voor woningbouw in Rijnhaven

In Alphen aan den Rijn is een groot tekort aan woningen. Daarom zoekt de gemeente naar extra mogelijkheden voor woningbouw. Een groot project is het gebied Rijnhaven. Dit moet een gebied worden waar wonen, werken en recreëren hand in hand gaan.

Advertorial Economie gisteren 18:04

Ontevreden over uw huidige boekhouder of accountant?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u wilt overstappen naar een andere accountant of boekhouder. Soms sluit simpelweg de dienstverlening niet meer aan bij uw wensen. Overweeg eens om vrijblijvend in gesprek te gaan met Tidak.