Esports Game Arena
Advertorial Kinderen

Kinderfeestjes in de Esports Game Arena

Stel je een scène voor: een menigte van kinderen met een big smile van oor tot oor én ontspannende ouders. Dit is het beeld van het ultieme kinderpartijtje en jij kunt deel uitmaken van dit verhaal bij de Esports Game Arena. Hier komen plezier en gemak samen om een onvergetelijke ervaring te creëren voor zowel kinderen als ouders.

Een verjaardag is dé dag waar ieder kind naar uit kijkt. De Esports Game Arena is een fantastische plek om een leuke kinderverjaardag te vieren. Het is niet zomaar een plek; het is de plek waar dromen werkelijkheid worden voor ieder kind. Deze locatie is als een droom die werkelijkheid wordt voor kinderen van alle leeftijden en zelfs voor ouders. Van de nieuwste gameconsoles tot de meest geliefde spellen, hier is plezier gegarandeerd voor iedereen. Ook wordt ieder jarig kind verwend met een speciale verrassing.

Ouders

Ook aan de ouders is gedacht. Je kunt alle stress van het organiseren achterwege laten, want de enthousiaste medewerkers staan klaar om alles te regelen. Van spannende gaming-toernooien tot heerlijke traktaties. De gezellige lounge is dé plek voor ouders om te ontspannen, te genieten van koffie en snacks en gezellig te kletsen terwijl de kinderen zich vermaken. Met gratis wifi en voldoende zitplaatsen is het hier makkelijk om te ontspannen en te genieten terwijl de kinderen plezier hebben.

Arrangementen

De Esports Game Arena heeft diverse keuzes van kinderpartijtje arrangementen voor iedereen, zoals het ‘Strijders Arrangement’, het ‘Helden Arrangement’ en het ‘Kampioen Arrangement’.  Dit is waar de actie begint voor echte game liefhebbers. Afhankelijk van welke je pakket je kiest, de kinderen kunnen samen gamen op Nintendo, PS5 & PC onder begeleiding van onze vriendelijke medewerkers. Patat met een snackje en onbeperkt limonade maken het feest compleet. De jarige ontvangt een cadeau, samen met kleine presentjes voor de vriendjes en vriendinnetjes.

Als kers op de taart krijg je in de speciale septemberactie een exclusieve 10% korting op het Kampioen Arrangement, waardoor het een onweerstaanbaar verjaardagscadeau wordt. Wees er snel bij! Gun jezelf en de kinderen een onvergetelijk kinderpartijtje bij de Esports Game Arena! Laat ze genieten van een verjaardagsfeestje en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.


Meer nieuws

Overige vandaag 11:42

Alphense zwembaden ontvangen Keurmerk Veilig & Schoon

Twee Alphense zwembaden van De Thermen2 ontvingen woensdag het Keurmerk Veilig & Schoon. Deze werd toegereikt door Wethouder Gert-Jan Schotanus aan directeur Remco Pielstroom. De jaarlijkse strenge toetsing is door zwembad De Hoorn en zwembad Aquarijn goed doorstaan, waardoor ze wederom het branchekeurmerk voor zwembaden mogen dragen.

Advertorial Horeca vandaag 09:21

10 Jaar Subway in de Baronie: Jubileum en donatiekansen!

Het is feest in de Baronie, want Subway viert haar tiende jubileum! Een terugblik op tien jaar heerlijke broodjes en gezelligheid markeert niet alleen een mijlpaal voor Nico en Godelieve, maar ook een gelegenheid om iets terug te geven aan de Alphense gemeenschap.

Advertorial Winkels gisteren 17:08

De oplossing tegen koude nachten

Het wordt weer eerder donker en de nachten worden kouder. Hoe fijn is het om deze wintermaanden in een lekker warm bed te kruipen? Bij Dutch Dream Slaapcomfort geniet je ook tijdens deze periode van een fijne temperatuur tijdens je nachtrust.

Sport gisteren 16:02

Dertiende editie van Alphense Bruggenrun gaat komende donderdag van start

Morgenavond is het zover: de dertiende editie van de Alphense Bruggenrun! Loop jij morgen mee tijdens de hardloop- en wandeltocht? De tocht gaat dwars door het centrum van Alphen aan den Rijn. Deelnemers kunnen twee verschillende afstanden lopen: 10 kilometer met 29 bruggen en 5 kilometer met 21 bruggen.  

Overige gisteren 14:56

Bekend gezicht keert terug in de Julianastraat: De Gaper terug van weggeweest

In de Julianastraat van Alphen aan den Rijn is een opvallende verschijning weer teruggekeerd naar zijn vertrouwde plek boven de winkel van Natuurdrogisterij De Hazelaar. Na veel nieuwsgierige vragen van Alphenaren en zoekende blikken van puzzeltochtparticipanten is het goede nieuws bevestigd: De Alphense Gaper is terug!