Esports Game Arena
Advertorial Kinderen

Kinderfeestjes in de Esports Game Arena

Stel je een scène voor: een menigte van kinderen met een big smile van oor tot oor én ontspannende ouders. Dit is het beeld van het ultieme kinderpartijtje en jij kunt deel uitmaken van dit verhaal bij de Esports Game Arena. Hier komen plezier en gemak samen om een onvergetelijke ervaring te creëren voor zowel kinderen als ouders.

Een verjaardag is dé dag waar ieder kind naar uit kijkt. De Esports Game Arena is een fantastische plek om een leuke kinderverjaardag te vieren. Het is niet zomaar een plek; het is de plek waar dromen werkelijkheid worden voor ieder kind. Deze locatie is als een droom die werkelijkheid wordt voor kinderen van alle leeftijden en zelfs voor ouders. Van de nieuwste gameconsoles tot de meest geliefde spellen, hier is plezier gegarandeerd voor iedereen. Ook wordt ieder jarig kind verwend met een speciale verrassing.

Ouders

Ook aan de ouders is gedacht. Je kunt alle stress van het organiseren achterwege laten, want de enthousiaste medewerkers staan klaar om alles te regelen. Van spannende gaming-toernooien tot heerlijke traktaties. De gezellige lounge is dé plek voor ouders om te ontspannen, te genieten van koffie en snacks en gezellig te kletsen terwijl de kinderen zich vermaken. Met gratis wifi en voldoende zitplaatsen is het hier makkelijk om te ontspannen en te genieten terwijl de kinderen plezier hebben.

Arrangementen

De Esports Game Arena heeft diverse keuzes van kinderpartijtje arrangementen voor iedereen, zoals het ‘Strijders Arrangement’, het ‘Helden Arrangement’ en het ‘Kampioen Arrangement’.  Dit is waar de actie begint voor echte game liefhebbers. Afhankelijk van welke je pakket je kiest, de kinderen kunnen samen gamen op Nintendo, PS5 & PC onder begeleiding van onze vriendelijke medewerkers. Patat met een snackje en onbeperkt limonade maken het feest compleet. De jarige ontvangt een cadeau, samen met kleine presentjes voor de vriendjes en vriendinnetjes.

Als kers op de taart krijg je in de speciale septemberactie een exclusieve 10% korting op het Kampioen Arrangement, waardoor het een onweerstaanbaar verjaardagscadeau wordt. Wees er snel bij! Gun jezelf en de kinderen een onvergetelijk kinderpartijtje bij de Esports Game Arena! Laat ze genieten van een verjaardagsfeestje en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.


Meer nieuws

Sport vandaag 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken vandaag 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Verkeer en vervoer vandaag 11:26

Onderhoudswerkzaamheden aan A12 en A20 in volle gang

Het grootschalige onderhoud aan de A12 en A20 is nu twee weken bezig. In juni wordt het wegdek vernieuwd tussen Nieuwerbrug aan den Rijn en Utrecht, en er wordt gewerkt aan viaducten en vangrails. Weggebruikers van Alphen aan den Rijn richting Utrecht dienen hier rekening mee te houden.   

Overige gisteren 16:38

Woonforte overhandigt cheque ter waarde van € 5.000 aan Participe

Op de Nationale Buitenspeeldag op de Burgemeester Bruins Slotsingel overhandigde Monique Brewster, directeur-bestuurder van Woonforte, een cheque van € 5.000 aan Participe voor het organiseren van sportactiviteiten voor jongeren in aandachtswijken. Participe en de jongerenwerkers zetten zich in voor deze kwetsbare groep binnen onze samenleving. Ook Woonforte vindt het belangrijk dat deze jongeren een waardevolle plek vinden in hun buurt.

Advertorial Kinderen gisteren 12:48

Romeinse dag in het Alphense Stadshart

Op vrijdag 28 juni wordt het Alphense stadshart omgetoverd tot een levendig Romeins dorp, speciaal voor groepen van zowel jongeren als ouderen. Het programma biedt activiteiten zoals een speurtocht en Romeinse vaartochten, waardoor op een interactieve manier kennis gemaakt kan worden met de Romeinse geschiedenis van Alphen.