Parkvilla
Advertorial Kinderen

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken. 

Voor de allerkleinsten draait Het Muizenhuis 2+. Wie kent de avonturen van Sam en Julia niet uit de prachtige kinderboeken. Nu gaan ze samen op filmavontuur. Na het megasucces van Knor is regisseur Mascha Halberstad terug met Vos en Haas Redden het Bos 4+. Een avontuur vol komische en hartverwarmende momenten. Vlindervrienden en het Grote Avontuur 6+ is een grappig verhaal vol avontuur, vriendschap en zelfontwikkeling. Een belangrijke boodschap van de film: onze connectie met anderen is veel belangrijker dan onze verschillen.

Ontbijtbuffet

Kids kunnen op woensdag 1 en 8 mei in hun pyjama of onesie naar Parkvilla komen en vanaf 09:45 uur genieten van een ontbijtbuffet. Een gevarieerd ontbijt waar je je vingers bij aflikt. Na het ontbijtbuffet kan iedereen lekker uitbuiken bij de film.

Later in het theater is er de voorstelling 'Hé, wie zit er op de WC?' Een voorstelling voor 2+ vol verrassingen en humor, gebaseerd op de boeken van Harmen van Straaten. Te zien op zondag 26 mei om 15:00 uur.

Meer info en tickets


Meer nieuws

Advertorial Onderwijs gisteren 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek gisteren 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.

Overige gisteren 15:26

Dag van de Vluchteling gevierd met speciale bijeenkomst

Op 20 juni 2024, de Dag van de Vluchteling, bundelen Kwadraad, Participe, Friends for Friends, Mix Support en de Gemeente Alphen aan den Rijn hun krachten voor een bijzondere bijeenkomst. In Buurthuis De Mozaïek nodigen zij eenieder uit om samen de Dag van de Vluchteling te vieren. Een warme, multiculturele ontmoeting staat centraal, waarbij de nadruk ligt op het delen van verhalen, dromen, en het groeien als gemeenschap.

Sport gisteren 14:58

Girls-Only Basketball Clinic groot succes

'Basketball is een teamsport en je moet het samen doen, daar leer van hoe je met elkaar om moet gaan' en 'Goed de duimen achter de bal, anders krijg je hem tegen je neus', waren enkele van de tips die burgemeester Spies gaf aan de bijna dertig meiden die afgelopen zaterdag meededen aan de Girls-Only Basketball Clinic. De Clinic werd verzorgd door BV Alphia Tigers. Burgemeester Spies, zelf oud-basketballster bij BVA deed het welkomstwoord. “Basketball is een leuke sport, ik heb het altijd met plezier gedaan”, vertelde ze.

Politiek gisteren 14:43

Kinderboerderij Bospark wordt gesloten

Een van de kleine bezuinigingen op de gemeentelijke begroting is de voorgenomen sluiting van Kinderboerderij Bospark in 2026. De sluiting levert jaarlijks € 30.000 op.