Tijdens de SamenLoop voor Hoop 2018 in Park Rijnstroom is er weer een KinderLoop. Voor deze loop kunnen kinderen zich inschrijven via de website. De KinderLoop is op zondag 27 mei van 10.00 tot 11.00 uur. Voor de KinderLoop begint is er een warming-up.

SamenLoop voor Hoop 2018 Alphen is een tweejaarlijks evenement met als doel geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding. Aan de 24-uurs wandelestafette doen teams mee die voorafgaand aan 26 en 27 mei geld ophalen met sponsoracties. De KinderLoop is onderdeel van de SamenLoop.

Meedoen
Kinderen onder 18 jaar mogen alleen met toestemming van hun ouders/verzorgers meedoen. Deze wordt gegeven op het inschrijfformulier. Het formulier kan online worden ingevuld via de website of via kinderloop@samenloopalphen.nl.
Meedoen kost 2 euro. Deze moeten contant worden betaald op zondag 27 mei.
Veel kinderen doen mee via hun school. SamenLoop voor Hoop hoopt op nog meer scholenteams!

Warming
Voordat de echte wandeling in Park Rijnstroom begint, is er een warming up onder leiding van Maaike van der Heiden van B-Fitt Personal Training.
Het kinderamusement en de KinderLoop worden georgansieerd door Jamie Kleian en Stephanie Dobrota.

Parcours
De kinderen lopen met z’n allen het volledige parcours. Dat duur ongeveer 24 minuten. Sommige kinderen zullen sneller lopen, anderen langzamer. Tijdens de ronde ligt al het andere kinderamusement stil.

Foto: SamenLoop voor Hoop Alphen / Woman in Control