Josh Walet

Klant avondwinkel vertoont agressief gedrag en wordt winkel uitgezet, politie komt ter plaatse

Op zaterdagavond 24 oktober kwam er bij de politie een melding binnen van een vechtpartij bij de avondwinkel in Alphen. Ter plaatse bleek het te gaan om een klant die onder invloed de winkel binnen was komen stormen en winkeldiefstal had gepleegd. 

Volgens de eigenaar van de avondwinkel viel er niet met de man te communiceren. Uiteindelijk heeft de man diefstal gepleegd, waarvan hij op heterdaad is betrapt. De man is de winkel uitgezet nadat hij agressief gedrag vertoonde. De politie werd ingeschakeld nadat de man voor de winkel een beweging maakte alsof hij in het bezit was van een vuurwapen. Daarna is hij overgedragen aan de politie. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 10:31

22-jarige molenaar betreedt Molenviergang Aarlanderveen

De Bovenmolen (molen 3) van Molenviergang Aarlanderveen heeft een nieuwe molenaar. De 22-jarige Joël Grootendorst uit Ottoland bewoont en beheert sinds november de molen aan de Kortsteekterweg in Aarlanderveen.

Alphens Sinterklaas Journaal Voor Kinderen vandaag 07:29

Het Alphens Sinterklaas Journaal 2020 - Aflevering 18

Ook dit jaar beleven de Sint en zijn pieten weer de leukste avonturen. De achttiende aflevering van het Alphens Sinterklaas Journaal kun je nu zien op Alphens.nl! Tot en met 4 december iedere schooldag een nieuwe aflevering.

Wonen en bouwen gisteren 17:48

De sloop bij het Rode Dorp gezien van bovenaf

Vorige week is de sloop van het Rode Dorp in Alphen van start gegaan. De eerste woningen zijn inmiddels gesloopt, de komende weken volgt de rest. Op deze dronebeelden krijg je een indruk van hoe het Rode Dorp er nu uitziet.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 16:56

Dubbel jubileum bij Toyota Van Ekris

De Toyota dealer voor Nieuwkoop en Mijdrecht viert met volle trots het 12,5 jaar jubileum van Monique en Reinier. Beiden begonnen in hetzelfde jaar bij Van Ekris. Monique kwam het team van de administratie versterken en Reinier de receptie van de werkplaats.