GAMMA Alphen aan den Rijn

Klant GAMMA Alphen aan den Rijn wint hoofdprijs ter waarde van € 10.000

Bionda van Roosendaal, een klant van GAMMA Alphen aan den Rijn, is in de prijzen gevallen met de GAMMA Prijzentuin, een grote winactie van de bouwmarktketen in samenwerking met de Nederlandse loterij. De prijs werd afgelopen weekend overhandigd.

Bij een aankoop ontvingen klanten de afgelopen tijd een kraskaart waarmee ze kans konden maken op allerlei tuingerelateerde prijzen, zoals een barbecue, zwembad, Kärcher hogedrukreiniger, terrasverwarmer, gezien het huidige seizoen. Dé hoofdprijs, een tuinarchitect voor eigen tuin ter waarde van € 10.000, viel op het actiekaartje van Bionda van Roosendaal.

Zaterdag 17 juni 2023 nam zij, samen met haar dochter Roos, tijdens een feestelijke uitreiking in de GAMMA de prijzencheque in ontvangst. Deze werd overhandigd door Paul van Vliet, de bouwmarktmanager van GAMMA Alphen aan den Rijn.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Kabalt Vuurwerk december 2023

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving gisteren 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.   

Politiek gisteren 14:56

Cliëntenraad GO! voor Jeugd maakt zich zorgen

De cliëntenraad van jeugdzorgorganisatie GO! voor Jeugd is niet blij met de gang van zaken rond de overgang naar een Overheids-B.V. voor jeugdzorg. Voorzitter Ludy Heemskerk uitte haar zorgen over wachtlijsten, personeelsgebrek en communicatie. Wethouder Anouk Noordermeer haalde de kou uit de lucht met een aantal toezeggingen.