Kledingwinkel Flyer organiseert Runway show

Kledingwinkel Flyer uit de Van Mandersloostraat presenteert de nieuwe najaarscollectie voor het tweede jaar op rij op een andere manier. Op 30 oktober staat de najaarscollectie van Flyer centraal op het evenement Flyer Runway Show bij Maggie Blue.  

Op 30 oktober transformeert eigenaresse Marieke de Nijs Maggie Blue tot een ware Catwalk. Hier kun je de nieuwe najaarscollectie voor dames en heren ontdekken terwijl je met vrienden en vriendinnen geniet van een heerlijke diner.

Marieke de Nijs: “Vorig jaar was het evenement een succes. Ik ben blij dat ik samen met Martin en Selina Kalkhoven van Maggie Blue dit jaar opnieuw het evenement kan organiseren. We zitten op steenworp afstand van elkaar vandaan en hebben een leuke avond samengesteld.”

De avond van 30 oktober kent diverse elementen. Zo worden de gasten verwelkomt met een welkomstdrankje en worden de eerste kledingstukken na het voorgerecht getoond. De tweede ronde bestaat uit het hoofdgerecht met aansluitend de 2e show van kledingstukken. Na het eten en de show gaat kledingwinkel Flyer open om de geïnspireerde bezoekers van de avond als eerste de mogelijkheid te geven om de nieuwe collectie te kunnen kopen.

De kaartverkoop van dit evenement vind je hier.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 16:42

De Kloostertuinen: alles wat nieuwbouw zo mooi maakt

Hoge bouwkwaliteit en volop mogelijkheden om je huis op je eigen smaak af te stemmen: het is zomaar een greep uit de vele pluspunten van de nieuwbouwhuizen en -villa’s in Kloostertuinen fase 3. Binnenkort start de bouw van dit project in nieuwbouwwijk Burggooi in Alphen aan den Rijn.  

Blog Opinie gisteren 15:46

Weekend

Ed, één van mijn oude voetbalmaten uit Weesp, stuurde vrijdagavond een appje of ik kaartjes kon regelen toen ik bij Wet 'n Wild op het terras zat. Ik had geen idee waar hij het over had. Maar toen onze jongste dochter ook een nerveus berichtje stuurde, was het tijd om op onderzoek uit te gaan. Wat bleek, Golden Earring en André Hazes jr. waren aan de line-up voor het Zomerspektakel toegevoegd. Met Bløf als afsluiting is dat wel een programma waar je mee voor de dag kan komen.  

Verkeer en vervoer gisteren 15:09

Fietsverlichtingsactie in Alphen

Op zaterdag 2 november wordt de jaarlijkse regionale fietsverlichtingsactie gehouden. Ook in Alphen kun je jouw fietsverlichting laten controleren en zo nodig laten repareren.  

Horeca gisteren 14:02

Restaurantweek: Bij Hen

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Deze keer zetten we Bij Hen in de schijnwerpers.

Advertorial Cultuur gisteren 13:07

The Naked Truth in Parkvilla

Op zondag 27 oktober staat de Golden Earring tribute band The Naked Truth met een try out concert in het Parkvilla Theater.   

Gemeente gisteren 12:12

Mogelijke verhoging afvalstoffenheffing

Landelijk nemen de verwerkingskosten van afval toe en de opbrengsten van grondstoffen af. Om deze reden wil de gemeente Alphen aan den Rijn de tarieven van afvalstoffenheffing in 2020 verhogen.