Kledingwinkel Flyer organiseert Runway show

Kledingwinkel Flyer uit de Van Mandersloostraat presenteert de nieuwe najaarscollectie voor het tweede jaar op rij op een andere manier. Op 30 oktober staat de najaarscollectie van Flyer centraal op het evenement Flyer Runway Show bij Maggie Blue.  

Op 30 oktober transformeert eigenaresse Marieke de Nijs Maggie Blue tot een ware Catwalk. Hier kun je de nieuwe najaarscollectie voor dames en heren ontdekken terwijl je met vrienden en vriendinnen geniet van een heerlijke diner.

Marieke de Nijs: “Vorig jaar was het evenement een succes. Ik ben blij dat ik samen met Martin en Selina Kalkhoven van Maggie Blue dit jaar opnieuw het evenement kan organiseren. We zitten op steenworp afstand van elkaar vandaan en hebben een leuke avond samengesteld.”

De avond van 30 oktober kent diverse elementen. Zo worden de gasten verwelkomt met een welkomstdrankje en worden de eerste kledingstukken na het voorgerecht getoond. De tweede ronde bestaat uit het hoofdgerecht met aansluitend de 2e show van kledingstukken. Na het eten en de show gaat kledingwinkel Flyer open om de geïnspireerde bezoekers van de avond als eerste de mogelijkheid te geven om de nieuwe collectie te kunnen kopen.

De kaartverkoop van dit evenement vind je hier.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 17:44

Zo gaat een bezoek aan Vogelpark Avifauna eruitzien

Veiligheidsregio Hollands Midden en de gemeente Alphen aan den Rijn zijn eruit. Vogelpark Avifauna mag weer open. Vanaf zaterdag 30 mei kunnen bezoekers weer vertoeven in het vogelpark. Maar hoe komt een bezoek aan Avifauna eruit te zien?

Advertorial Onderwijs vandaag 17:11

Het Leerplein zorgt voor een vliegende start

Dit schooljaar was voor leerlingen anders dan andere jaren. Om hen extra ondersteuning te bieden met het oog op volgend schooljaar, biedt Het Leerplein in Alphen schaduwonderwijs aan in de vorm van een Summerschool. Zo gaat uw zoon of dochter met een vliegende start het nieuwe schooljaar in!

Alphens Restaurantweek vandaag 16:39

De asperges van Aspergehof Noordam zijn in trek

Het zijn drukke weken voor Aspergehof Noordam, want het aspergeseizoen is nog in volle gang. Bij Guusta Noordam en haar familie kun je niet alleen terecht voor de lekkerste asperges, maar kunnen ze je ook allerlei weetjes vertellen over het witte goud.

Coronavirus in Alphen vandaag 15:19

Familie verrast echtpaar met felicitaties tijdens boottocht

Op maandag 18 mei waren Arie Vreeken (88) en Nel Vreeken-Wiegman (87) precies 65 jaar getrouwd. Helaas konden ze dat niet groots vieren, maar hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen hadden daar iets op verzonnen. Tijdens een boottochtje door Alphen werden ze verrast met felicitaties.

Cultuur vandaag 14:22

Jury maakt shortlist Thea Beckmanprijs bekend

Ieder jaar reikt Archeon de Thea Beckmanprijs uit aan het beste historische jeugdboek. Nu heeft de jury de shortlist bekendgemaakt, bestaande uit vijf boeken.