Kledingwinkel OPEN32 opent in Van Mandersloostraat

Kledingwinkel OPEN32 opent binnenkort een vestiging in de Van Mandersloostraat. Op de voormalige plek van Perry Sport hoopt de keten voor december open te gaan.

"Wij denken dat Alphen aan den Rijn potentie heeft met alle dingen die er gebeuren", aldus een woordvoerder van het moederbedrijf B32 Groep. "Daarnaast zijn we op dit moment nog minder zichtbaar in de Randstad, daar willen we iets aan doen."

OPEN32 is een van oorsprong Arnhems bedrijf met inmiddels 62 vestigingen in Nederland.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport gisteren 15:57

Voor de zomer meer duidelijkheid over nieuwe locatie TV Nieuwe Sloot

Eerder deze maand kreeg Tennisvereniging Nieuwe Sloot slecht nieuws: het racketcentrum kon niet vernieuwd worden. Sinds vorige week kan de vereniging weer wat optimistischer naar de toekomst kijken. Voor de zomer komt namelijk meer duidelijkheid over een nieuwe locatie.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 13:45

Afronding Klimaatbos uitgesteld vanwege regenval

De afgelopen maanden is langs de N11 hard gewerkt aan het Alphense Klimaatbos. Hoewel de werkzaamheden op 28 maart afgerond hadden moeten zijn, is het Klimaatbos nog niet af. Dit vanwege weeromstandigheden.

Overige gisteren 11:32

Zuid-Holland overweegt centrumlinkse coalitie

Met Fred Teeven als verkenner en de grote winnaar van de verkiezingen, BoerBurgerBeweging, worden de verschillende mogelijke coalities voor een nieuw college in Zuid-Holland onderzocht. Woensdag maakte de verkenner bekend welke partijen als eerst met elkaar om de tafel gaan.