Alphense Feestwinkel
Winactie Winkels

Kleed iemand volledig aan voor Carnaval!

Eind februari is het weer carnaval. Ben jij op zoek naar een feestelijke outfit? Goed nieuws! De Alphense Feestwinkel geeft een volledige outfit voor carnaval weg. Wie moet volgens jou volledig aangekleed worden voor carnaval?

Wat kun je winnen?
Een volledige outfit voor carnaval van de Alphense Feestwinkel. Iemand kan zich dus volledig aankleden met kleding van de Alphense Feestwinkel voor carnaval! Hoe je verkleed gaat? Dat is volledig aan jou.

Wat moet je hiervoor doen?
Om kans te maken moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in een reactie de persoon taggen die aangekleed moet worden met carnaval.

Deze actie loopt tot vrijdag 17 januari. Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend van de actie. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaar
De winnaar van de winactie is Mirella van Altena, gefeliciteerd!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 17:15

Nieuw bestuur voor Stichting EDBA

Eind vorig jaar heeft de gemeenteraad besloten om EDBA en Alphen Marketing niet langer onder één paraplu te laten functioneren. De nieuwe bestuursleden van EDBA zijn Frank Ponsioen (voorzitter), Wilbert Lek (penningmeester) en Maria Molenaar (secretaris).

Romeinen gisteren 12:00

ROMEINEN Omwalling en poort

Rond het Alphense castellum lag vanaf het prille begin een omwalling. Deze werd snel aangelegd, zodat de legionairs binnen de muren aan de gebouwen in het fort konden werken. De omwalling bestond uit een houten bekisting gevuld met aarde en hierop een loopgang.

Advertorial Cultuur gisteren 10:12

ErfGoed van jou, ErfGoed voor jou

Kom geschiedenis ontdekken bij het Erfgoedcentrum Rijn en Venen. Erfgoedcentrum Rijn en Venen is een uniek samenwerkingsverband tussen het Gemeentearchief Alphen aan den Rijn en Bibliotheek Rijn en Venen.

Beleef Alphen 19 sep. 2020 15:42

Beleef Alphen: skiƫn bij Ski & Snowboard Xperience

Deze zomer gaat Lars (25) voor Alphens elke week op stap. ''Ik licht één activiteit uit en schrijf uitgebreid over wat ik gedaan heb. Om te ervaren wat er kan, wat er doen is, maar vooral om te ontdekken wat er te beleven is in Alphen. Ik maak stadswandelingen, bezoek het Archeon, hang in de touwen bij het klimpark en nog veel meer!” Deze week: skiën bij Ski & Snowboard Xperience.

Wonen en bouwen 19 sep. 2020 15:11

Het uitgestorven Rode Dorp in beeld

Leegstaande huizen, uitgestorven straten en ingegooide ramen. Een deel van het Rode Dorp ligt er verlaten bij door de sloop die in oktober van start gaat. Het doet sommigen zelfs denken aan een spookstad, zoals het Belgische plaatsje Doel. In deze fotoserie brengen we de situatie in beeld.