Josh Walet
Advertorial Feestdagen

Knallend het nieuwe jaar in met het vuurwerk van Melvin's Vuurwerkwinkel

De grootste (online) vuurwerkwinkel van Alphen aan den Rijn? Die vind je aan de J.A. Leeghwaterweg 1! Vanaf woensdag 7 december 12:00 uur is Melvin’s Vuurwerkwinkel geopend. En bestel je jouw vuurwerk tijdens de voorverkoop? Dan ontvang je € 20 aan gratis vuurwerk!

Een jaarwisseling waarbij we eindelijk weer vuurwerk af mogen steken vraagt natuurlijk om mooi en spectaculair vuurwerk. Je wil het nieuwe jaar tenslotte knallend ingaan, toch? Melvin’s Vuurwerkwinkel biedt het meest uitgebreide assortiment vuurwerk aan. En dat ook nog tegen scherpe prijzen!

Vuurwerk bewonderen in de vuurwerkwinkel

Melvin’s Vuurwerkwinkel beschikt over een showroom die helemaal ingericht is op jou. “We hebben een showroom waar je ons uitgebreide assortiment aan vuurwerk live kunt bekijken op een groot tv-scherm. Zo krijg je een nóg betere indruk van onze schitterende producten. We snappen namelijk als geen ander dat je vooraf graag wil weten hoe het vuurwerk dat je koopt eruitziet”, vertelt Melvin Kabalt.

Ze maken dan ook graag tijd om je te helpen bij het uitzoeken van vuurwerk. “Onder het genot van een kop koffie en een heerlijke oliebol van onze oliebollenkraam vullen wij graag samen met jou het bestelformulier in. In de winkel moet je bestellingen gelijk betalen. Wil je alles liever eerst thuis nog even rustig nalezen en uitzoeken? Dan kun je het vuurwerk ook online bestellen via onze webshop melvinsvuurwerkwinkel.nl. Betaling gaat dan via iDeal.”

Gratis vuurwerk

Melvin’s Vuurwerkwinkel werkt met voorverkoop. Iedereen die in de voorverkoop vuurwerk bestelt voor minimaal € 50, krijgt in ieder geval gratis vuurwerk ter waarde van € 20 cadeau. En hoe meer je uitgeeft, hoe meer gratis vuurwerk je uit mag kiezen! Welk vuurwerk je uitzoekt, mag je zelf bepalen.*

*Actieartikelen zijn uitgezonderd van deze actie.

Openingstijden

De vuurwerkwinkel aan de J.A. Leeghwaterweg 1 in Alphen aan den Rijn is tijdens de voorverkoop de hele week geopend om vuurwerk te bekijken en te bestellen. De verkoopdagen zijn van 29 tot en met 31 december.

Kijken en bestellen:
Maandag t/m vrijdag: 12:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 11:00 – 17:00 uur
Zondag: 12:00 – 17:00 uur

Verkoopdagen:
29 december: 07:00 – 21:00 uur
30 december: 07:00 – 21:00 uur
31 december: 07:00 – 18:00 uur


Meer nieuws

Politie en handhaving vandaag 10:33

Ruzie in speeltuin escaleert: Politie Alphen aan den Rijn grijpt in

Op zaterdag 25 mei omstreeks 16:00 uur ontving de politie Alphen aan den Rijn een melding van een ruzie in de speeltuin aan de kruising van de Hugo de Grootstraat en de Jan Nieuwenhuijzenstraat. Wat aanvankelijk leek op een alledaagse jeugdruzie, escaleerde snel toen ouders zich ermee gingen bemoeien.

Advertorial Theater vandaag 09:45

Avondvullend programma bij Parkvilla met expositie, filmklassieker en muziek

Parkvilla organiseert op 12 juni een avondvullend programma rondom de indrukwekkende expositie LEF - Let’s Embrace Freedom - van fotograaf Henk Veldhuizen. Met deze tentoonstelling wil Henk laten zien hoe mooi het is als je vrijheid hebt om jezelf te zijn. Op deze avond is er de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan. 

Advertorial Onderwijs gisteren 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek gisteren 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.

Overige gisteren 15:26

Dag van de Vluchteling gevierd met speciale bijeenkomst

Op 20 juni 2024, de Dag van de Vluchteling, bundelen Kwadraad, Participe, Friends for Friends, Mix Support en de Gemeente Alphen aan den Rijn hun krachten voor een bijzondere bijeenkomst. In Buurthuis De Mozaïek nodigen zij eenieder uit om samen de Dag van de Vluchteling te vieren. Een warme, multiculturele ontmoeting staat centraal, waarbij de nadruk ligt op het delen van verhalen, dromen, en het groeien als gemeenschap.

Sport gisteren 14:58

Girls-Only Basketball Clinic groot succes

'Basketball is een teamsport en je moet het samen doen, daar leer van hoe je met elkaar om moet gaan' en 'Goed de duimen achter de bal, anders krijg je hem tegen je neus', waren enkele van de tips die burgemeester Spies gaf aan de bijna dertig meiden die afgelopen zaterdag meededen aan de Girls-Only Basketball Clinic. De Clinic werd verzorgd door BV Alphia Tigers. Burgemeester Spies, zelf oud-basketballster bij BVA deed het welkomstwoord. “Basketball is een leuke sport, ik heb het altijd met plezier gedaan”, vertelde ze.