Josh Walet
Advertorial Winkels

Knipsels & Kapsels, de veelzijdige kapsalon in Alphen

Knipsels & Kapsels is geen doorsnee kapsalon. Hier kun je jouw haar namelijk niet alleen laten knippen of kleuren, maar ook op laten steken. Van bruidskapsels tot kleurrijke coupes, de ervaren kappers van Knipsels & Kapsels zorgen ervoor dat je met een frisse nieuwe coupe de deur uit stapt!

Klantvriendelijkheid staat bij Knipsels & Kapsels hoog in het vaandel. Het team biedt een persoonlijke service en hebben de volle aandacht voor iedere klant. Tijdens een gratis adviesgesprek nemen ze dan ook de tijd om samen te kijken welke coupe het beste bij iemand past. Daarnaast hecht Knipsels & Kapsels veel waarde aan een gezellige en ongedwongen sfeer zodat klanten zich direct op hun gemak voelen.

Bruidskapsels
Stap je in het huwelijksbootje of heb je binnenkort een feestje? Dan ben je bij Knipsels & Kapsels aan het juiste adres! Het team denkt graag met je mee en luistert naar je wensen. Vooraf creëren ze samen met jou het gewenste (proef)kapsel. Op de dag zelf komen ze graag bij je thuis om ervoor te zorgen dat je er perfect uitziet op jouw grote dag.

Haarkleurspecialist
Wist je dat huidskleur en haarkleur hand in hand gaan? Op basis van je huidskleur geven de medewerkers professionele adviezen om een haarkleur te kiezen die het beste bij je past. Kortom, het ervaren team van Knipsels & Kapsels heeft het beste met jou voor!

Profiteer van leuke voordelen
Kom je vaker bij Knipsels & Kapsels? Profiteer dan van verschillende soorten abonnementen, waardoor je goedkoper uit bent. Ook kun je gebruik maken van een van de acties. Momenteel loopt er een leuke actie voor partners. Als je jouw vrouw of man meeneemt naar onze kapsalon, ontvang je € 5 korting op een knipbeurt. Deze actie is geldig tot en met november 2019.

Heb je interesse in een behandeling bij Knipsels & Kapsels? Maak dan een afspraak via 0172 600 191. De kapsalon is gevestigd aan de Zuiderkeerkring 237 in Alphen aan den Rijn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 09:51

Niet meer appen met gemeente

Vanaf vrijdag 22 november is het helaas niet meer mogelijk om een WhatsAppje te sturen naar Gemeente Alphen aan den Rijn.

Verkeer en vervoer vandaag 08:56

Hefbrug Boskoop op zijn vroegst pas 24 of 25 november open

De hefbrug in Boskoop blijft langer gestremd voor autoverkeer en scheepvaart. De provincie Zuid-Holland heeft laten weten dat de hefbrug op zijn vroegst pas op zondag 24 of maandag 25 november open gaat.

Politiek gisteren 20:58

Hoe het komt dat er zomaar leidingen liggen bij De Aarhof

Onlangs werd bekend dat de werkzaamheden voor de nieuwbouw van de Alphense centrale  bibliotheek circa 6 ton meer zullen kosten. Dit komt omdat kabels moeten worden verlegd. De vraag rees uiteraard waarom het vooraf niet bekend was dat deze kabels er liggen.

Politiek gisteren 19:50

Commissaris van de Koning bezoekt Alphen aan den Rijn

Jaap Smit, Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, brengt donderdag 14 november een officieel werkbezoek aan de gemeente Alphen aan den Rijn. In het Oude Raadhuis aan het Burgemeester Visserpark voert Smit verschillende gesprekken.

Calamiteiten gisteren 19:43

24-jarige man vermist

Op dit moment is een 24-jarige man vermist vanaf de Argostraat in Alphen.  

Politiek gisteren 18:37

Sluitende begroting gemeente ondanks miljoenen tegenvaller

Het Rijk heeft onlangs bekendgemaakt hoeveel geld er naar de gemeenten gaat. Naar nu blijkt, gaat het landelijk zo goed dat de gemeenten minder geld in het laatje krijgen. Dat komt omdat landelijk minder geld wordt uitgegeven dan verwacht.