Josh Walet
Advertorial Winkels

Knipsels & Kapsels, de veelzijdige kapsalon in Alphen

Knipsels & Kapsels is geen doorsnee kapsalon. Hier kun je jouw haar namelijk niet alleen laten knippen of kleuren, maar ook op laten steken. Van bruidskapsels tot kleurrijke coupes, de ervaren kappers van Knipsels & Kapsels zorgen ervoor dat je met een frisse nieuwe coupe de deur uit stapt!

Klantvriendelijkheid staat bij Knipsels & Kapsels hoog in het vaandel. Het team biedt een persoonlijke service en hebben de volle aandacht voor iedere klant. Tijdens een gratis adviesgesprek nemen ze dan ook de tijd om samen te kijken welke coupe het beste bij iemand past. Daarnaast hecht Knipsels & Kapsels veel waarde aan een gezellige en ongedwongen sfeer zodat klanten zich direct op hun gemak voelen.

Bruidskapsels
Stap je in het huwelijksbootje of heb je binnenkort een feestje? Dan ben je bij Knipsels & Kapsels aan het juiste adres! Het team denkt graag met je mee en luistert naar je wensen. Vooraf creëren ze samen met jou het gewenste (proef)kapsel. Op de dag zelf komen ze graag bij je thuis om ervoor te zorgen dat je er perfect uitziet op jouw grote dag.

Haarkleurspecialist
Wist je dat huidskleur en haarkleur hand in hand gaan? Op basis van je huidskleur geven de medewerkers professionele adviezen om een haarkleur te kiezen die het beste bij je past. Kortom, het ervaren team van Knipsels & Kapsels heeft het beste met jou voor!

Profiteer van leuke voordelen
Kom je vaker bij Knipsels & Kapsels? Profiteer dan van verschillende soorten abonnementen, waardoor je goedkoper uit bent. Ook kun je gebruik maken van een van de acties. Momenteel loopt er een leuke actie voor partners. Als je jouw vrouw of man meeneemt naar onze kapsalon, ontvang je € 5 korting op een knipbeurt. Deze actie is geldig tot en met november 2019.

Heb je interesse in een behandeling bij Knipsels & Kapsels? Maak dan een afspraak via 0172 600 191. De kapsalon is gevestigd aan de Zuiderkeerkring 237 in Alphen aan den Rijn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Overige vandaag 20:01

Kinderalimentatie – hoe gaat het in zijn werk?

Scheiden brengt financiële onzekerheid met zich mee. Kun je straks na de scheiding nog wel alles betalen? Heb je recht op kinderalimentatie en/of partneralimentatie? Vragen en zorgen rondom de kinderalimentatie spelen vaak een grote rol als de beslissing is genomen om te gaan scheiden. Zo ook bij mensen die Roosmarijn Groenendijk laatst aan tafel had.

Coronavirus in Alphen vandaag 19:29

Toerisme in eigen land en binnen Europa wordt mogelijk vanaf 15 juni

Basisscholen mogen vanaf 8 juni weer volledig open. Maar dat was niet de belangrijkste mededeling die premier Rutte op woensdagavond te melden had tijdens de persconferentie. Dat was het nieuws dat we deze zomer weer op vakantie kunnen. Maar: ga wel 'wijs op reis'. 

Overige vandaag 17:18

Eigenaresse van ring uit 1928 gevonden

Het was een bijzondere vondst, de ring uit 1928 die op dinsdag 2 juni bij de politie werd binnengebracht. Dankzij een eerlijke vinder heeft de politie nu de ring kunnen overhandigen aan de rechtmatige eigenaresse.

Algemeen vandaag 16:28

Oproep: laat afval niet op straat slingeren

We kunnen en mogen steeds meer de straat op nu de maatregelen stapsgewijs worden versoepeld. Dit nodigt uit om samen te komen, zeker als het buiten lekker weer is. Maar dit brengt ook meer zwerfafval met zich mee, wat kan zorgen voor levensbedreigende situaties bij dieren.

Calamiteiten vandaag 15:39

Meerdere inbraken in Kerk en Zanen

In de nacht van dinsdag 2 op woensdag 3 juni zijn er meerdere inbraken geweest in Kerk en Zanen. Het betreft inbraken bij woningen in de Vuurlaan en de Braziliëstraat.

Coronavirus in Alphen vandaag 14:41

'Architectonische kijkdoos' in de Raadhuisstraat

Tijdens de coronacrisis werken veel mensen thuis. Om het kantoor er toch wat leuker uit te laten zien in deze tijden, heeft B3D Architectuur iets creatiefs bedacht. In de Raadhuisstraat in Alphen hebben zij namelijk architecten van karton op hun stoelen geplaatst, zodat ze toch nog een beetje aanwezig zijn op kantoor.