Josh Walet
Blog Opinie

KNVB maakt indelingen competitie bekend

De KNVB heeft op woensdag 1 juli de officiële indelingen voor de Hoofdklassen bekendgemaakt. In de zaterdag Hoofdklasse van ARC is niets veranderd ten opzichte van het oorspronkelijke plan. In de Hoofdklassen zondag heeft de bond alsnog een wijziging toegepast.

Aanvankelijk zou TOGB een van de tegenstanders worden van Alphense Boys, maar die club is verbannen naar de Hoofdklasse B. De plek in de Hoofdklasse A wordt ingenomen door TAC’90 uit Den Haag. TOGB was bij het afbreken van de competitie lijstaanvoerder in de eerste klasse A. TAC’90 stond tweede met een achterstand van drie punten, maar mocht toch promoveren. TAC’90 ontstond in 1990 na een fusie tussen de twee Hindoestaanse verenigingen Takdier Boys en Amar Diep Combinatie. De club telt ongeveer 550 leden en is op haar gebied een van de grootste multiculturele Hindoestaans/Surinaamse in ons land. De KNVB maakt in de eerste week van augustus het speelprogramma bekend.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 20:26

Dementerende man vermist vanaf Zonnedauw

Een dementerende man van 67 jaar is sinds woensdagavond 18:30 uur vermist. Hij is vertrokken vanaf de Zonnedauw in Alphen. De politie spreekt van een urgente vermissing. 

Alphens Restaurantweek gisteren 19:04

Alphens Restaurantweek: oergezellig dineren bij Alle Hens

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Dit keer de beurt aan Alle Hens.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 16:11

Kraak de codes en ontsnap op tijd!

Dinsdag 18 augustus en donderdag 20 augustus organiseert Alphen Beweegt in samenwerking met V.V. Alphia, BGC Floreant en JOGG een echte Escape Room. Geheel gratis en geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Horeca gisteren 15:25

Geen langere openingstijden voor terrassen tijdens coronacrisis

Tot ’s avonds laat een drankje drinken op het terras. Met deze warme temperaturen klinkt dat heel aantrekkelijk, maar op het terras zitten is in Alphen in veel gevallen na 23:00 uur helaas niet toegestaan. En daar komt voorlopig ook geen verandering in.