Josh Walet
Blog Opinie

KNVB maakt indelingen competitie bekend

De KNVB heeft op woensdag 1 juli de officiële indelingen voor de Hoofdklassen bekendgemaakt. In de zaterdag Hoofdklasse van ARC is niets veranderd ten opzichte van het oorspronkelijke plan. In de Hoofdklassen zondag heeft de bond alsnog een wijziging toegepast.

Aanvankelijk zou TOGB een van de tegenstanders worden van Alphense Boys, maar die club is verbannen naar de Hoofdklasse B. De plek in de Hoofdklasse A wordt ingenomen door TAC’90 uit Den Haag. TOGB was bij het afbreken van de competitie lijstaanvoerder in de eerste klasse A. TAC’90 stond tweede met een achterstand van drie punten, maar mocht toch promoveren. TAC’90 ontstond in 1990 na een fusie tussen de twee Hindoestaanse verenigingen Takdier Boys en Amar Diep Combinatie. De club telt ongeveer 550 leden en is op haar gebied een van de grootste multiculturele Hindoestaans/Surinaamse in ons land. De KNVB maakt in de eerste week van augustus het speelprogramma bekend.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen vandaag 11:59

ROMEINEN Graan

In de eerste periode van het Romeinse castellum Albaniana moet het leger voor haar eigen voedsel zorgen. En dat is niet gemakkelijk. In de regio zijn op de hoger gelegen gronden wel ijzertijdboerderijen, maar de bewoners zijn zelfvoorzienend. De villa's, grote Romeinse productieboerderijen, ontbreken.

Cultuur vandaag 10:43

Alphense leerlingen primair onderwijs verzekerd van kunst- en cultuureducatie

Het kunst en cultuurprogramma primair onderwijs voor 2021-2022 is gepresenteerd. Acht schoolorganisaties en Fonds Alphen hebben al drie keer een convenant met de stichting Het Cultuurpalet afgesloten. Zo wordt er gegarandeerd voor alle groepen (7200 leerlingen en 36 basisscholen) een aanbod gecreëerd.

Maatschappelijk gisteren 17:41

Pilot voor toezicht houden bij Zegerplas deze zomer van start

In de zomer zoeken veel Alphenaren de verkoeling op, waarvoor de Zegerplas een populaire plek is. Bij drukte zit een ongeluk in een klein hoekje. Om dit te voorkomen, gaan vrijwilligers van de Alphense Reddingsbrigade in de zomermaanden als proef toezicht houden bij de Zegerplas.