Koetjes en Kalfjes

Waar in de Raadhuisstraat restaurant de Monnick gevestigd was,  komt binnenkort "Koetjes en Kaljes". Een trendy zaak, waaraan ook een wijnbar onder de naam "No milk today" wordt gekoppeld.  

De eerste schetsen van het nieuwe restaurant zijn inmiddels beschikbaar. Koetjes en Kalfjes belooft samen met de wijnbar een aanwinst voor Alphen aan den Rijn te worden. Eigenaar Erwin Rozendal gaf wel aan dat de plannen nog gewijzigd kunnen worden op advies van de welstandscommisse.

Het ontwerp is van Bloemen Architecten uit Alphen en de uitvoering gebeurt door Bik & Gesman aannemers.

Er wordt 550.000 euro geïnvesteerd. Op de begane grond komt een restaurant met 65 zitplaatsen, de zogeheten first floor krijgt 45 stoelen. 
Koetjes en Kalfjes heeft vestigingen in Oegstgeest, Noordwijk, Haarlem, Den Haag, Amsterdam, Zoetermeer en Leiden. Volgens Erwin Rozendal zijn het moderne bistro’s waarin verse producten centraal staan.

 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Algemeen gisteren 18:12

De hele zomervakantie de beste kinderfilms bij Castellum!

Vier je zomervakantie met Tante Rita! De familie Dubbel doet mee aan een chocoladewedstrijd, maar door problemen in de chocolaterie moeten ze verhuizen naar een camping. Wanneer de kakkineuze Ria Bakzeil hoort van hun deelname, gebeuren er vreemde dingen en lijkt het alsof de familie gesaboteerd wordt.

Algemeen gisteren 14:02

Veiligheidsdag 2024: Kom naar Fort Alpha voor een spannende uitdaging

Op zaterdag 31 augustus 2024 staat Alphen aan den Rijn in het teken van de jaarlijkse Veiligheidsdag. Dit evenement vindt o.a. plaats bij Fort Alpha en biedt tussen 11:00 en 14:00 uur tal van activiteiten voor jong en oud. Een van de hoogtepunten is de uitdagende stormbaan, waar deelnemers de kans krijgen om de snelste tijd neer te zetten en een bijzondere prijs te winnen.

Algemeen gisteren 12:03

Jeugdleden Castellum doen verdienstelijk mee aan NK Beachvolleybal

In het weekend van 6 en 7 juli vond het NK Jeugd Beachvolleybal plaats bij Irene Beach in Bilthoven en Zomerkade in Huizen. In totaal streden 136 teams in diverse leeftijdscategorieën om de felbegeerde titel: Nederlands Kampioen! Daarbij waren ook 3 jeugdleden van Castellum aanwezig die verdienstelijk meestreden om de medailles.

Algemeen 23 jul. 2024 13:36

Natuurmomenten doet oproep voor betere waterkwaliteit

In Nederland is de waterkwaliteit een toenemend probleem, en ook in Alphen aan den Rijn hebben wij te maken met de gevolgen van slechte waterkwaliteit. Natuurmonumenten roept inwoners daarom op om de petitie voor schoon water te tekenen.