Advertorial Economie

'Koffie met een Cop' bij McDonald's aan het Rijnplein

In Amerika was het al een groot succes en inmiddels is het ook overgewaaid naar Alphen aan den Rijn: 'Koffie met een Cop'. De eerste Alphense editie is een initiatief van de politie in Alphen en franchisenemer Walther Jacobs van McDonald's Alphen aan den Rijn.

Koffie met een Cop geeft Alphenaren de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier in gesprek te gaan met agenten in de buurt, onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Het concept geeft de mogelijkheid voor burgers om over uiteenlopende zaken in gesprek te gaan met de politie, maar ook om bijvoorbeeld ongerustheid uit te spreken, politie meer te betrekken of om advies in te winnen.

De eerste editie vindt plaats op donderdag 5 juli, tussen 11.00 en 12.00 uur bij het McDonald's Restaurant in het Alphense centrum aan het Rijnplein. Daarna volgen er meer data. 

Jacobs is enthousiast over het concept: "Onze heerlijk verse koffie staat klaar voor iedereen. Heel leuk dat wij ook op deze manier onze lokale betrokkenheid kunnen tonen en hopelijk kunnen bijdragen aan een nog betere relatie tussen de Alphenaren en de politie."


Meer nieuws

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.