Activite
Advertorial Overige

Kom donderdag naar de ActiVite inloopdag!

Wil jij een prachtbaan in de zorg? En wil je daarvoor direct aan de slag? Kom dan naar de inloopdag van ActiVite. Tijdens deze dag ontmoet je het team, ervaar je waar ActiVite voor staat en waarom ze wellicht perfect bij jou en jouw wensen passen. Ze ontmoeten je heel graag. Ook als je nog niet over de juiste diploma's beschikt, zijn er mogelijkheden. Kom langs op donderdag 16 mei, van 15:30 tot 19:30 uur!

Ze hebben meer dan genoeg werk!

Zie jij jezelf hier al tussen?

 • Datum: Donderdag 16 mei
 • Locatie: Rietveld, Zonnedauw 1, Alphen aan den Rijn
 • Tijd: 15:30 – 19:30 uur

Activite-min.jpg

Dit doet Activite:

 • (Gespecialiseerde) Thuizorg
 • Hulp bij het Huishouden
 • Casemanagement Dementie
 • Dagbesteding in het Ontmoetingscentrum
 • Volledig Pakket Thuis
 • Beeldzorg
 • Thuisbegeleiding
 • Ledenservice

Kom naar de ActiVite inloopdag op donderdag 16 mei! Er zijn meerdere inloopdagen. De eerste is op locatie Rietveld (een van onze verpleeghuizen), Zonnedauw 1 in Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Advertorial Onderwijs vandaag 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek vandaag 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.

Overige vandaag 15:26

Dag van de Vluchteling gevierd met speciale bijeenkomst

Op 20 juni 2024, de Dag van de Vluchteling, bundelen Kwadraad, Participe, Friends for Friends, Mix Support en de Gemeente Alphen aan den Rijn hun krachten voor een bijzondere bijeenkomst. In Buurthuis De Mozaïek nodigen zij eenieder uit om samen de Dag van de Vluchteling te vieren. Een warme, multiculturele ontmoeting staat centraal, waarbij de nadruk ligt op het delen van verhalen, dromen, en het groeien als gemeenschap.

Sport vandaag 14:58

Girls-Only Basketball Clinic groot succes

'Basketball is een teamsport en je moet het samen doen, daar leer van hoe je met elkaar om moet gaan' en 'Goed de duimen achter de bal, anders krijg je hem tegen je neus', waren enkele van de tips die burgemeester Spies gaf aan de bijna dertig meiden die afgelopen zaterdag meededen aan de Girls-Only Basketball Clinic. De Clinic werd verzorgd door BV Alphia Tigers. Burgemeester Spies, zelf oud-basketballster bij BVA deed het welkomstwoord. “Basketball is een leuke sport, ik heb het altijd met plezier gedaan”, vertelde ze.

Politiek vandaag 14:43

Kinderboerderij Bospark wordt gesloten

Een van de kleine bezuinigingen op de gemeentelijke begroting is de voorgenomen sluiting van Kinderboerderij Bospark in 2026. De sluiting levert jaarlijks € 30.000 op.