Pixabay

Kom in de kerstsferen tijdens de kerstmarkt bij VTV Ridderspoor

Ook dit jaar organiseert VTV Ridderspoor samen met Adfund een gezellige kerstmarkt. Op zaterdag 9 december kom je helemaal in de kerstsferen tijdens de kerstmarkt bij VTV Ridderspoor.     

Dit jaar is er weer een kerstmarkt georganiseerd door VTV Ridderspoor en Adfund. Kijk tijdens de kerstmarkt je ogen uit bij de verschillende kerstkraampjes. Er worden onder andere eigengemaakte artikelen, kerstartikelen, kaarsen, fotokaarten, ovenwanten en nog veel meer producten uitgestald en verkocht. 

Tijdens je bezoek aan de markt kun je genieten van de livemuziek en de heerlijke hapjes en drankjes. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een kerststukje te maken in een eigen meegebracht vaasje of bakje. 

De markt wordt gehouden op complex 1 van VTV Ridderspoor, Ridderbuurt 22a Alphen aan den Rijn. Je bent welkom van 11:00 tot 15:00 uur om alle kraampjes te bewonderen.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Onderwijs vandaag 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek vandaag 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.

Overige vandaag 15:26

Dag van de Vluchteling gevierd met speciale bijeenkomst

Op 20 juni 2024, de Dag van de Vluchteling, bundelen Kwadraad, Participe, Friends for Friends, Mix Support en de Gemeente Alphen aan den Rijn hun krachten voor een bijzondere bijeenkomst. In Buurthuis De Mozaïek nodigen zij eenieder uit om samen de Dag van de Vluchteling te vieren. Een warme, multiculturele ontmoeting staat centraal, waarbij de nadruk ligt op het delen van verhalen, dromen, en het groeien als gemeenschap.

Sport vandaag 14:58

Girls-Only Basketball Clinic groot succes

'Basketball is een teamsport en je moet het samen doen, daar leer van hoe je met elkaar om moet gaan' en 'Goed de duimen achter de bal, anders krijg je hem tegen je neus', waren enkele van de tips die burgemeester Spies gaf aan de bijna dertig meiden die afgelopen zaterdag meededen aan de Girls-Only Basketball Clinic. De Clinic werd verzorgd door BV Alphia Tigers. Burgemeester Spies, zelf oud-basketballster bij BVA deed het welkomstwoord. “Basketball is een leuke sport, ik heb het altijd met plezier gedaan”, vertelde ze.

Politiek vandaag 14:43

Kinderboerderij Bospark wordt gesloten

Een van de kleine bezuinigingen op de gemeentelijke begroting is de voorgenomen sluiting van Kinderboerderij Bospark in 2026. De sluiting levert jaarlijks € 30.000 op.