Pixabay

Kom in de kerstsferen tijdens de kerstmarkt bij VTV Ridderspoor

Ook dit jaar organiseert VTV Ridderspoor samen met Adfund een gezellige kerstmarkt. Op zaterdag 9 december kom je helemaal in de kerstsferen tijdens de kerstmarkt bij VTV Ridderspoor.     

Dit jaar is er weer een kerstmarkt georganiseerd door VTV Ridderspoor en Adfund. Kijk tijdens de kerstmarkt je ogen uit bij de verschillende kerstkraampjes. Er worden onder andere eigengemaakte artikelen, kerstartikelen, kaarsen, fotokaarten, ovenwanten en nog veel meer producten uitgestald en verkocht. 

Tijdens je bezoek aan de markt kun je genieten van de livemuziek en de heerlijke hapjes en drankjes. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een kerststukje te maken in een eigen meegebracht vaasje of bakje. 

De markt wordt gehouden op complex 1 van VTV Ridderspoor, Ridderbuurt 22a Alphen aan den Rijn. Je bent welkom van 11:00 tot 15:00 uur om alle kraampjes te bewonderen.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Toneel vandaag 12:48

Murder on the Orient Express reist naar Castellum

Na het succes van ‘The Mousetrap’ dendert dit seizoen de Oriënt Express door Nederland. Aan boord een absolute sterrencast met o.a. Remko Vrijdag, Lone van Roosendaal, Gerrie van der Klei, Wilbert Gieske en Frederik Brom. ‘Murder on the Orient Express’ is een unieke toneelbewerking van het klassieke verhaal van whodunit-koningin Agatha Christie en reist op woensdag 3 januari naar Castellum.

Muziek vandaag 09:26

Top 2000 Relicafé met als thema: ‘Ik zie je’

Ben jij al benieuwd welke nummers dit jaar uitgekozen zijn? Tijdens deze avond worden door bandleden en zangers van de Adventskerk, Lichtkring en Goede Bron, nummers gespeeld en gezongen uit de Top 2000. Sprekers Ruth Schreuders en Ds. Sara de Vries zorgen voor de inhoudelijke noot.  

Overige gisteren 17:01

Kandidaten VOAWARDS 2024 bekend

Op donderdag 7 december werden de kandidaten van de VOAWARDS bekendgemaakt. Er werden negen kandidaten bekendgemaakt in drie categorieën: ZZP/Starters, MKB/MKB XL & Horeca/Retail. Stemmen voor de tweede ronde kon tot 15 november.    

Feestdagen gisteren 15:32

Samen koken en eten bij buurthuis Mozaïek tijdens de kerstspecial!

Op woensdag 27 december verwelkomt Buurthuis Mozaïek enthousiaste buurtbewoners voor een feestelijke kersteditie van 'Samen Koken, Samen Eten'. Dit gezellige evenement biedt de kans om samen met anderen te koken, te genieten van elkaars gezelschap en te genieten van een smakelijke, gezonde maaltijd. Geen toeters en bellen, wel gewoon lekker!

Winactie Feestdagen gisteren 12:08

Maak kans op een kerstboom van Kabalt Kerstbomen!

Sinterklaas is nog maar net uit het land, maar dat betekent dat de kerst om de hoek ligt! Ben jij nog op zoek naar een mooie kerstboom? Alphens.nl mag een kerstboom van Kabalt Kerstbomen weggeven!